Kütahya'dan Pakistan'a yardım

Güncelleme Tarihi:

Kütahyadan Pakistana yardım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2005 13:34

Kütahya Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, Pakistan'daki depremzedeler için 46 koli giysi topladı.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Yerel Gündem 21 bünyesindeki ”Giyim Bankası”nı ziyaretinde, Pakistan halkının geçmişte Türkiye'ye büyük yardımlarda bulunduğunu hatırlatarak, Kütahya halkının Pakistan'daki deprem felaketine duyarsız ve sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.

Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi'nin Pakistanlı depremzedeler için giyim kampanyası başlattığını belirten İça, “Yerel Gündem 21 Kadın Meclisimiz örnek bir kampanya başlattı. Kampanyada toplanan, çeşitli giyim eşyalarından oluşan toplam 46 koli Kızılay aracılığıyla Pakistan'a gönderilecek” dedi.

İça, Türkiye'nin deprem acısını çok iyi bildiğini ifade ederek, Türk Milletinin depremzedeler konusunda duyarsız kalmayacağına inandığını dile getirdi.

Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı Gül Çetintaş da depremzedelerin, havaların soğuması nedeniyle zor günler yaşadıklarına, bu nedenle yapılacak giysi yardımının anlamlı olacağına işaret etti.

Pakistan halkına giysi yardımında bulunmak isteyenlerin Yerel Gündem 21 Giyim Bankası'na başvurabileceğini belirten Çetintaş, ”Havaların soğuması nedeniyle donma tehlikesiyle karşı karşıya olan Pakistan halkını bu zor günlerinde yalnız bırakmamamız gerekir” diye konuştu. 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!