Kurum’dan İstanbul’da 3 adım

Güncelleme Tarihi:

Kurum’dan İstanbul’da 3 adım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 07:00

İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren Kurum, 3 temel gündemi olduğunu belirterek “Birincisi kalıcı istihdam. İkincisi güçlü bir ticaret ve gerekli altyapı. Üçüncüsü de toplumsal refahı artıran güçlü ev ekonomisi. Her şey İstanbul için olacak” dedi.

Haberin Devamı

MURAT Kurum dün, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile Beyoğlu’nda İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Türk Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’ni (TÜSİAD) ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kurum, ülkenin geleceğinin yatırımda, üretimde, ihracatta ve istihdamda olduğunu belirterek, “Buna katkı sağlayan herkesi destekliyoruz. İstanbulumuzun gücü çok değerli. Ülkemizin 68 şehrine denk gelen ekonomik potansiyele sahibiz. Bu güçlü şehrin ticaretini, sanayisini, üretim odaklı desteklemeye, istihdamını artıracak girişimlere de yardımcı olacağız. Sadece İstanbul’un geleceğiyle ilgileneceğiz” dedi.

GENÇLERİN MURAT ABİSİ

Başkan adayı olarak 3 temel gündemi olduğunu vurgulayan Kurum şöyle devam etti: “Birincisi, kalıcı istihdam. İkincisi güçlü bir ticaret ve gerekli altyapı. Üçüncüsü de toplumsal refahı artıran güçlü ev ekonomisi. İstanbul’da yaşayan kardeşlerimiz evlerinde mutlu olacaklar. İşin özü bu. Gençleri çok önemsiyorum, iş arayan değil iş bulan, kendi işini kurduran, kendi işyerini açtıran, bunun için de maddi - manevi destekler veren, gençlerin Murat abisi olma sözüm var. İstanbulumuzu lafla değil, gerçek belediyecilikle, sosyal adaletin, halkın, kadınların ve gençlerin belediyesi konumuna geri döndüreceğiz.” Gençlere finansal destek vereceklerini, 39 ilçede yeni ofisler kuracaklarını ve meslek edindirme kursları açacaklarını belirten Kurum, “İlk bir yıl istihdam için seferber olacağız, güçlenen İstanbul inşası için mücadele edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Kurum’dan İstanbul’da 3 adım
AK Parti İBB adayı Murat Kurum gençlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

İMAMOĞLU’NA YANIT VERDİ

- İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Bu millet temsilciye oy vermez” sözlerine özetle şu yanıtı verdi:

“Şu soruyu kendilerine sormak istiyorum, ben İBB başkan adayı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızla konuşurum, fikir alışverişinde bulunurum ve bununla iftihar ederim. Biz Cumhurbaşkanımızla görüşmeyip de yabancı elçilerle mi görüşeceğiz? Onların yaptığı gibi sufle aldıkları yerlerle mi görüşeceğiz? Onlar bırakın sufle aldığı yerlerle görüşmeye devam etsin. Biz İstanbul’a odaklanacağız, siyasi tezgâhlara düşmeyeceğiz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!