Küpeli, uzun saçlı o polis nerede?

Güncelleme Tarihi:

Küpeli, uzun saçlı o polis nerede
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 04, 2008 07:22

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay ile polisler arasında ilginç diyolaglar yaşandı.

Haberin Devamı

Mustafa Balbay böyle gözaltına alındı

Ankara’daki evinde önceki gün gözaltına alındıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Mustafa Balbay, polislere, "İlhan Abi’nin bahsettiği uzun saçlı küpeli polis nerede?" diye sordu. Gülüşmelere neden olan bu sorunun ardından Mustafa Balbay’ın ikinci sorusu geldi: "Hadi, İlhan Abi’nin koluna yaşlı diye girdiniz. Benim koluma neden girdiniz?"
  Â
Ayrı odalardalar

Soruşturma kapsamında gözaltına alınıp İstanbul’a getirilen şüphelilerden emekli orgeneral Hurşit Tolon, emekli orgeneral Şener Eruygur, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, ATO Başkanı Sinan Aygün, Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi, emekli binbaşı ve yazar Erol Mütercimler, emekli tuğamiral İlker Güven, emniyet amiri ve başkomiserlere ait odalarda ayrı ayrı tutuluyor.

Susma hakkını kullanıyor

Mustafa Balbay’ın Avukatı (İlhan Selçuk’un da avukatı) Akın Atalay, dün saat 10.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Atalay, 1 saat görüştüğü Balbay’ın susma hakkını kullandığını açıkladı. Mustafa Balbay’a haklarını hatırlattığını belirten Akın Atalay, Balbay’ın sağlık durumuyla ilgili soruya, "Gayet iyi şartlarda ağırlanıyor" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!