Kuni evde kaldı

Güncelleme Tarihi:

Kuni evde kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2001 02:19

Japon Nippon Televizyonu'nun ‘‘Kim bir Türk'le evlenmek ister’’ programına katılan Japon kızı Kuni Nakazona, gönlüne göre bir koca bulamadı. Kuni, 10 gün kaldığı İstanbul'dan eli boş bugün ülkesine dönüyor.

Gazeteye verdiği ilanla bir Türk erkeğiyle evlenmek istediğini açıklayan Japon kızı Kuni Nakazono, adaylardan hiç birini beğenmedi.

Kuni kendisiyle tanışmak için cumartesi günü Spica Bar'a gelen 200'e yakın damat adayı arasından cumartesi gecesi 100 adayı belirlemişti. Japon kızı, pazar günü de 4 saatlik bir Boğaz turu yaptığı bu 100 kişi içinden 10'unu seçmişti. Ancak Kuni'nin, Sultanahmet'te yemek yediği bu 10 adaydan hiçbirini kendisine sıcak bulmadığı ortaya çıktı. Evleneceği Türk erkeğini bulamayan Kuni, hayal kırıklığıyla bugün ülkesine geri dönüyor. Kuni'nin maceralarının ekrana geleceği ‘‘Denpa Shonen’’ adlı program, Nippon TV'de 1 Ocak günü, saat 19.00'da yayınlanacak.

15 Aralık akşamı İstanbul'a gelen Kuni, 10 gündür Taksim'deki Alberg Hotel'de kalıyor. Ülkesinde zengin olduğu söylenen Kuni, 6 gün boyunca geceliği 10 milyona, banyosuz, ortak tuvaleti olan, Taksim'in arka sokaklarındaki bu otelde kaldı. Kuni, daha sonra geceliği 20 milyon lira olan ve içinde banyosu bulunan bir odaya geçti. Japon kızı, bugüne kadar otele sadece 140 milyon ödedi. Kuni, sabahları otelden saat 09.00'da ayrılırken, akşamları da saat 21.00'de otele geri döndü.

Bir ‘Deli Yürek’ aradı

Japon kızı Kuni, ilanına başvuranlar arasından hiçbirini beğenmedi. Evlenecek bir Türk erkeği bulamayan Kuni'nin hayalini ‘Deli Yürek’ Kenan İmizalioğlu gibi bir genç süslüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!