Kumrular gibi

Güncelleme Tarihi:

Kumrular gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2001 00:00


Haberin Devamı

Bugüne kadar hep inkár edilen İbrahim Tatlıses-Asena aşkı sonunda görüntülendi. Ünlü türkücünün Derya Tuna'dan ayrılmasına neden olan Asena'yla samimi görüntüleri, önceki akşam Televole'de yayınlandı.

İbrahim Tatlıses'in 18 yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna'dan ayrılmasına neden olan dansöz Asena'yla olan ve sürekli inkár edilen beraberliği sonunda gün ışığına çıktı. Önceki akşam Televole programında yayınlanan İbo ile Asena'nın samimi görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Asena'nın doğup büyüdüğü ev olan Kavacık'ta çekilen görüntülerde ikilinin sık sık birbirlerine sarıldığı görüldü. Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle ünlü dansözle yazışarak konuşan İbrahim Tatlıses'in mangalda pişirdiği etleri elleriyle Asena'ya yedirmesi ise aralarındaki sıcaklığı tüm çıplaklığıyla gösteriyordu.

ASENA'NIN MASAJI

Sık sık kulaktan kulağa fısıldaşan, sürekli elleri birbirine kenetlenen ikiliden Asena'nın, İbrahim Tatlıses'e masaj yapması ise bir başta dikkat çekiciydi. Tatlıses'in ellerine ve boynuna masaj yapan Asena'nın mutluluğu ise her halinden belli oluyordu. Bu arada Bodrum İdemen Otel'de tatil yapan Derya Tuna'nın görüntüleri izlerken bol bol kahkaha attığı söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!