Kulise kel ve dişsiz fahişe istedi

Güncelleme Tarihi:

Kulise kel ve dişsiz fahişe istedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2013 23:08

Dünyanın en ‘’şımarık’’ yıldızlarının kuliste olmasını talep ettikleri akılalmaz şeyler açıklandı.

Haberin Devamı

 

RIHANNA

Barbadoslu şarkıcı konserlerinde önce soyunma odasında 2.5 metre genişliğinde beyaz ve deri olmayan bir kanepe bulunmasını talep ediyor. 25 yaşındaki şarkıcı odasının mumlarla donatılmasını ve tüm mobilyaların mavi şifon kumaşla kaplanmasını da istiyor.



 

Rihanna ayrıca soyunma odasına yerleştirilecek bir buzdolabında toplam 13 bin kalorilik abur cuburun bulunmasını da zorunlu tutuyor.

 

MARIAH CAREY 

Soyunma odasında kedi ve köpek yavruları bulunmasını ve sadece çiğnediği sakızları atmak için özel bir görevlinin yanında beklemesini istiyor. Şarkıcı ayrıca odasında şampanya, sekiz kişilik çay servisi takımı, bükülebilen kamışlar ve hava arındırıcı filtreler bulunmasını istiyor.

Haberin Devamı

 

MADONNA 

‘Popun Kraliçesi’ konserlerinde tam 200 kişi ile çalıştığı için oldukça geniş bir alana ihtiyaç duyuyor. Madonna konser alanındaki soyunma odasında 30 koruması, yoga hocası, kuru temizlemecisi ve birçok aşçısı için yer ayrılmasını talep ediyor. Şarkıcı ayrıca soyunma odasına leylaklar, pembe ve beyaz güller yerleştirilmesini ve bu çiçeklerin her birinin sapının 15.4 cm olmasını talep ediyor.

 

JENNIFER LOPEZ

 

Konser vermek için özel uçak ve yüzlerce yardımcısı için otel odaları talep ediyor. Ayrıca ünlü şarkıcı sadece beyaz renkli yiyecekleri tüketiyor ve kahvesinin saat yönünün tersine karıştırılmasını istiyor.

 

MÖNTLEY CRÜE

 

Möntley Crüe grubu konser vermek için soyunma odalarında mayonez, hardal ve bir adet de boğa yılanı bulunmasını istiyor. Grubun daha önce soyunma odalarına makineli tüfek getirilmesini talep ettiği de biliniyor. Grup elemanları bir de bulundukları şehirdeki ‘İsimsiz Alkolikler’ toplantı programının soyunma odalarında olmasını talep ediyor.

Haberin Devamı

 

JAMES BROWN

 

Efsanevi şarkıcı Brown’ın odasında 21 yaşın altında iki kızın ve bir de saç kurutma makinesinin bulunmasını talep ettiği biliniyor.

 

MARILYN MANSON 

Aykırı şarkıcı Marilyn Manson soyunma odasında patates cipsi, şekerleme, patlamış mısır, absinthe ve dişleri olmayan kel bir fahişe bulunmasını istiyor.

 

BRITNEY SPEARS

 

Pop yıldızı Spears’ın konserlerinde yerine getirilmesini talep ettiği tam 2 bin maddelik bir liste var. Bu listede idolü Prenses Diana’nın çerçeveli bir fotoğrafı, 100 incir ve 100 erik, McDonald’s hamburgeri (ekmeksiz) ve diş macunu bulunuyor.

 

P DIDDY

 

Ünlü rapçi P Diddy konserlerinden önce soyunma odasında şişelerce konyak, şampanya ve votka bulunmasını istiyor. 200 havlu ve 20 sabun da talep eden şarkıcının en önemli isteği ise Maybach marka kurşun geçirmez bir araba.

Haberin Devamı

 

PRINCE

 

Prince her konserinden önce kendisine vitamin iğnesi yapacak bir görevlinin hazır bulunmasını, odasına özel çayların yerleştirilmiş olmasını ve tüm yiyeceklerinin streç filme sarılmasını talep ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!