Küfreden oğlunu affetti

Güncelleme Tarihi:

Küfreden oğlunu affetti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 00:00

14 yaşındaki oğluna kendisine, “Sen anne değilsin, o... kadın” dediği iddiasıyla dava açan Ayşe Gül Atay, şikâyetini geri çekti. Mahkeme çocuğun beraatine karar verdi.

Haberin Devamı

Antalya'da, Ayşe Gül Atay’ın, “Sen anne değilsin, o... kadın” dediğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu oğlu M.Z.Ö.’nün yargılanması tamamlandı. Ayşe Gül Atay, geçen yıl aralarında gerçekleşen bir tartışmada kendisine “O... kadın”, üvey babası Mehmet Atay’a ise “şerefsiz adam” dediğini öne sürerek öz oğlu M.Z.Ö.’den şikâyetçi oldu. Takipsizlik kararı verilince, anne Atay karara itiraz ederek, “Oğlum cezalandırılsın” dedi.

1 GÜN KALA VAZGEÇTİLER

Antalya 2’nci Çocuk Mahkeme-si’nde M.Z.Ö.’nün 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı. Davanın son duruşma tarihinden bir gün önce Ayşe Gül Atay ile Mehmet Atay, şikâyetlerinden vazgeçtiklerini bildirdi. Bunun üzerine mahkeme, ‘Hakaret’ suçu yönünden davanın düşmesine karar verirken, kamu davası açılan ve şikâyetten vazgeçilmesine rağmen yargılaması ve kamu adına ceza alması istemi devam eden ‘tehdit’ suçundan ise suçun oluşmadığına karar vererek M.Z.Ö.’yü beraat ettirdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!