Küçük Umut'un ölümüne soruşturma

Güncelleme Tarihi:

Küçük Umutun ölümüne soruşturma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 15:49

KAYSERİ ve Civarı Elektrik Şirketi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, önceki gün kentte kopan elektrik teline temas ederek yaşamını yitiren 5 yaşındaki Umut Işık’ın ölümüyle ilgili soruşturma açtıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde kopan elektrik teline temas eden Umut'un yaşamını yitirmesinin ardından Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan şirketin Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, olaydan son derece üzüntü duyduklarını söyledi. “Acılı ailemize başsağlığı diliyorum” diyen Şadi Büyükkeçeci, şunları söyledi:

“Çarşamba günü saat 16.00- 17.00 sıralarında Yenidoğan Mahallesi'nde rüzgardan çıktığını tahmin ettiğimiz olay sonrasında elektrik direğimizdeki bir telin düşmesi sonucu, bu tele temas eden yavrumuzun ömümü hepimizi son derece üzmüştür. Elektrik şirketi olarak hiçbir zaman böyle bir olay olsun istemeyiz. Yapılan bu bakımlara rağmen rüzgarın da etkisiyle böyle istenmeyen bir durum meydana gelmiş ve hepimizi son derece üzmüştür. Bu olayın hemen ardından gerekli inceleme ve tahkikat başlatılmış olup ailemizin her türlü yanındayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!