Küçük kız gazetecilerden kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Küçük kız gazetecilerden kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2009 19:04

YALOVA'nın Altınova İlçesi'nde, ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Z.S. adlı kızın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladığı kedi kesme fotoğrafları tüyler ürpertti. Kendisiyle görüşmek siteyen gazetecilerden kaçan Z.S.'nin kediyi kesmediği, kamyonun altında kalan bir kediyle fotoğraf çektirdiği iddia edildi.

Facebook'taki kesilmiş kedi fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen soruşturma sonucu kediyle fotoğraf çektiren kızın Yalova'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Kaytazdere Beldesi'nde yaşadığını tespit edildi.

Yalova- Altınova Tetaş Tekstil İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi olan Z.S., gazetecileri karşısında görünce çareyi, soruları cevapsız bırakarak kaçmakta buldu. Z.S. ile aynı okulda okuyan arkadaşları ise bir yanlış anlaşılma yaşandığını iddia ederek, “O normal bir insan. Kedi kestiğine hiç şahit olmadık. Facebook'a koyduğu fotoğraf da kamyon altında ezilen bir kedi. Onu alıp eve götürdü ve fotoğraf çekti. Sonra da Facebook'a koydu” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!