Kucağında torunuyla vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Kucağında torunuyla vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2007 10:26

Bursa’da oturduğu evde çalan kapıyı açan 57 yaşındaki Ümmühan Albağ, kucağındaki 6 yaşındaki torunu ile birlikte bıçaklandı.

Haberin Devamı

Saldırının, Albağ'ın boşanma davası süren kızı 33 yaşındaki Fethiye Sözen'in arkadaşlık yaptığı kişinin, birlikte

/images/100/0x0/55ea0c21f018fbb8f86704b5
yaşadığı kadın tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü. Karnından bıçaklanan Albağ ile sırtından bıçaklanan torunu Büşra Sözen ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan zanlı kadın yakalanarak gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi ilçesi Küçük Balıklı Mahallesi Kerpiç Sokak’ta saat 14.00’te meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Fethiye Sözen (33), eşi Ali Sözen'e boşanma davası açarak, 4 ay önce kızı Büşra ile birlikte annesi Ümmühan Albağ’ın evine taşındı. Bu arada Fethiye Sözen, aynı işyerinden tanıştığı Mehdi Arasan (37) ile arkadaşlık kurdu. Bu durumu öğrenen Arasan’ın birlikte yaşadığı Felek Tosun (34), bir hafta önce telefonuna ulaştığı Fethiye Sözen’i arayarak Mehdi Arasan'dan uzak durmasını istedi. Buna rağmen ilişkinin sürdüğünü öğrenen Felek Tosun, bugün Sözen’in annesinin evine gelerek zili çaldı. Kapıyı kucağındaki torunu ile birlikte açan Ümmühan Albağ, Felek Tosun’un kızı hakkındaki çirkin sözleriyle karşılaştı. Albağ, kendisiyle tartışıp hakaretler yağdıran Felek Tosun'a evden gitmesini, aksi halde polis çağıracağını söyledi. Buna sinirlenen Tosun yanındaki bıçağı çıkarıp, Ümmühan Albağ’ı karnından, minik Büşra’yı ise sırtından bıçaklayıp kaçtı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea0c21f018fbb8f86704b7

ZANLI KADIN YAKALANDI

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Ümmühan Albağ’ı Çekirge Devlet Hastanesi’ne, Büşra Sözen’i ise Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olaydan kısa süre sonra gözaltına alınan Felek Tosun sorgulanmak üzere Uludağ Karakolu’na götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!