Kredisinin ilk taksidini kapkaççıya kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Kredisinin ilk taksidini kapkaççıya kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2008 17:34

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kadın, geçen ay bankadan çektiği kredisinin ilk taksitini kapkaççıya kaptırdı.

Alınan bilgiye göre, Bahar Mahallesi Gazi Caddesi Serçe Sokak'ta oturan emekli memur Şermin Bilgin (52), kredi borcunun ilk taksitini ödemek üzere Koğukçınar Mahallesi'ndeki banka şubesine giderken kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından durduruldu.

“Abla 50 YTL bozuk paranız var mı?” diyen kişiye yardımcı olabilmek için çantasındaki cüzdanını çıkarmaya çalışan Bilgin, bu kişi tarafından yere düşürülerek etkisiz hale getirildi.

Bilgin'in cüzdanındaki 600 YTL'yi çalan zanlı, plakası alınamayan bir kamyonete binerek olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerince Fomara Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına götürülen Bilgin'e, burada sabıkalılar albümü gösterildi.

Kalçasından yaralanan ve yürümekte güçlük çeken Bilgin, ifadesinin alınmasının ardından daha sonra polisler tarafından tekerlekli büro koltuğuyla hastaneye götürüldü.

Olayın ardından Emniyet Müdürlüğü binasına gelen Bilgin'in eşi Emin Bilgin, 5-6 ay sonra evlenecek oğullarına ev yapmak için geçen ay bankadan 20 bin YTL kredi çektiklerini bildirdi.

Kredinin ilk taksiti olan 600 YTL'yi ödemek üzere eşinin bankaya gittiğini belirten Emin Bilgin, “Maalesef eşimi yere düşürerek ilk taksitimizi çalmışlar. Zanlının en yakın zamanda yakalanacağını ümit ediyoruz” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!