Kredi kartını kuryeden alıp alışveriş yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kredi kartını kuryeden alıp alışveriş yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 14:34

Kütahya'da, kendisiyle ad ve soyadı aynı olan kişinin kredi kartını kuryeden alıp bununla alışveriş yapan zanlı, kartın asıl sahibinin takibi sonucu polis tarafından yakalandı.

Bir hafta önce Cumhuriyet Mahallesi'nde bir kurye firmasının şubesine giden şüpheli Ahmet C. (26), kendi adına yeniden düzenlenip gönderilen kredi kartını almak istediğini söyledi.

Şube görevlisinden kartı teslim alan zanlı, daha sonra bu kartla çeşitli mağaza ve alışveriş merkezlerinden “1500 liradan fazla” alışveriş yaptı.

Dört gün önce kurye firmasının şubesine giden kartın asıl sahibi bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet C. (32), kendisiyle aynı ad ve soyadı taşıyan başka bir kişi tarafından kartın teslim alındığını öğrendi.

Bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasınca görüntülendiği belirlenen şüphelinin peşine düşen kart sahibi, zanlıyı Lala Hüseyin Paşa Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde yolda yürürken durdurup adını sordu. Durumun anlaşıldığını fark eden ve kaçmaya çalışan zanlı Ahmet C, ihbar üzerine polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınıp İstiklal Polis Merkezine götürülen şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!