Kredi kartı borcunu ödemek için esrar imal etti

Güncelleme Tarihi:

Kredi kartı borcunu ödemek için esrar imal etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2007 12:45

SAMSUN’un Çarşamba İlçesi’nde 26 yaşındaki Fahri Yılmaz'ın evine baskın düzenleyen jandarma, evin içinde 10 kilogram, bahçeye gömülü olarak da 130 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan Fahri Yılmaz'ın sorgusunda, bankalara olan kredi kartı borçlarını ödemek için, bahçesinde yetiştirdiği hintkenevirlerinden kubar esrar elde ettiğini ve satacağını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

Dün bir ihbarı değerlendiren Çarşamba Jandarma Komutanlığı, Yaycılar Köyü’nde Fahri Yılmaz'a ait eve akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Jandarma, evin içinde yaptığı aramada 10 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Olay yerinde zanlının çapraz sorguya tutulması üzerine, evin bahçesinde bulunan mısır tarlasında, toprağın altında bidonlar içine gömülü 130 kilogram daha kubar esrar bulundu.

Gözaltına alınan Fahri Yılmaz'ın ifadesinde, bankalara olan kredi kartı borçlarını ödemek için, bahçesinde yetiştirdiği hintkenevirlerinden kubar esrar elde ettiğini ve kilogramı bin YTL’den Bursa ile İstanbul illerine göndereceğini söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!