Kraliçe’nin askerleri

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe’nin askerleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 00:00

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in Türkiye’den ayrıldığı gün Beyoğlu’daki Turkish Pub’da kıyafet balosu düzenleyen "HMS Illustrious" adlı uçak gemisinin personeli çılgınlar gibi eğlendi. Kraliçe’nin Türk konuklarına davet verdiği geminin personeli alkol duvarını aşınca eğlenceyi İstiklal Caddesi’ne taşırırken, tepki gösteren vatandaşlara polis müdahale etti.

İŞTE BÖYLE DAĞITTILAR

İNGİLTERE
Kraliçesi II. Elizabeth’in Türkiye ziyareti kapsamında Karaköy Limanı’na demirleyen İngiliz uçak gemisi "HMS Illustrious"da görevli askerlerin Taksim’deki Turkish Pub’da verdiği partide alkol duvarı aşılınca, eğlence İstiklal Caddesi’ne taştı.

Eğlencede sınır tanımadılar

Gemide görev yapan asker, subay, teknik ekip ve diğer personelin mekanı kapatarak önceki akşam saat 20.30 düzenledikleri marjinal partide, içki su gibi tüketildi. Kıyafet balosuna katılan yaklaşık 300 İngiliz askeri, giydikleri şeytan, pamuk prenses, peter pan, vampir, kızılderili, korsan, kırmızı başlıklı kız kostümleriyle eğlencede sınırları aştı. Caddeden geçen vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırış etmeyen asker ve personeller, barın balkonundan sarkarak öpüştü. Kadın askerlerin birbirleriyle öpüştüğü de görülürken, jartiyer ve fileli iç çamaşırı giymiş erkek askerler ise soyundu.

Alkol komasına girdiler

İngiliz askerleri, birbirinden ilginç kostümleri ile partiyi İstiklal Caddesi’ne taşırırken, askerlerin marjinal eğlencesine tanık olan vatandaşlar ise cep telefonları, kameralar ve fotoğraf makineleri ile bu ilginç eğlenceyi görüntülemeye çalıştılar. İngiliz askerlerinin eğlendiği barın önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu birikirken, tepki gösterenlere ise polis müdahale etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren partiye katılan İngiliz askerlerden bazıları da alkol komasına girdi.

2 gün önceden kapattılar

Bar görevlisi Ömür Uğurlu, İngiliz savaş gemisinde görevli askerlerin kostüm partisi verdiğini söyleyerek, "Normalde konseptimiz disco-bar değil. Fakat iki gün önce bize başvurdular. Kostüm partisi yapmak istediklerini söylediler. Biz de onlara mekanı kapattık" diye konuştu.

Beyoğlu’nda sıradışı gece
/images/100/0x0/55eb229cf018fbb8f8ad7ddd


Gecenin ilerleyen saatlerinde alınan aşırı alkolün de etkisiyle kendilerinden geçen İngiliz askerleri, eğlencenin dozunu iyice artırdı. Erkekler elbiselerinin altına giydikleri fileli iç çamaşırlarıyla objektiflere poz vermekten çekinmezken, gece boyunca ellerinden içki bardağı düşmeyen kadınlar da kız erkek dinlemeden öpüşmeye başladı. Turkish Pub’daki parti bütün hızıyla sürerken hızını alamayanlar İstiklal Caddesi’ne taştı. Vatandaşlar da kıyafet balosunda eğlenenleri meraklı gözlerle izledi.

Caddeden izlediler

İki gün önceden rezervasyon yaptırarak kapattıkları Pup’ın balkonuna çıkan İngiliz askerleri, yoldan geçenlerin mekanın önünde toplanmasına sebep oldu. Birbirinden ilginç kostümler giyen askerlerin marjinal eğlencesine tanık olan vatandaşlar ise cep telefonları, kameralar ve fotoğraf makineleri ile bu ilginç anları görüntülemeye çalıştılar. Yabancı turistler de fotoğraf makineleriyle askerleri izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!