KPSS giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM AİS ile KPSS sınav yerleri sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

KPSS giriş belgesi nasıl alınır ÖSYM AİS ile KPSS sınav yerleri sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 11:02

KPSS giriş belgesi ile ilgili ÖSYM tarafından açıklama yapıldı. ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans oturumları temmuz ayında başlıyor. KPSS genel yetenek genel kültür oturumu 31 Temmuz tarihinde yapılacak. KPSS yerleri yayımlanan giriş belgesi ile belli oldu. Peki, KPSS yerleri nereden öğrenilir? KPSS giriş belgesi nasıl alınır?

Haberin Devamı

KPSS sınav yerleri için araştırmalar hız kazandı. KPSS lisans başvurularını yapan adaylar sınav giriş belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 21 Temmuz 2022 tarihinden itibaren sorgulayabiliyorlar. İşte KPSS giriş belgesi alma ekranı

KPSS GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

KPSS GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.30'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Haberin Devamı

KPSS giriş belgesi nasıl alınır ÖSYM AİS ile KPSS sınav yerleri sorgulama ekranı

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!