KPSS 2022/9 tercih sonuçları açıklandı mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı sonuçlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

KPSS 2022/9 tercih sonuçları açıklandı mı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı sonuçlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 11:55

KPSS 2022/9 tercih kılavuzuna göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı tercihleri 10-15 Haziran 2022 tarihleri arasında yapıldı. Peki, KPSS 2022/9 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı tercihleri 15 Haziran tarihinde sona erdi. KPSS-2022/8 tercihleri 9 Haziran'da sona erdi ve sonuçlar 15 Haziran'da açıklandı.

KPSS 2022/9 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KPSS 2022/9 tercihleri 15 Haziran’da sona erdi. Tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında bilgi verilmedi. KPSS-2022/8 tercihleri 9 Haziran'da sona erdi ve sonuçlar 15 Haziran'da açıklandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Haberin Devamı

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

BAKMADAN GEÇME!