KPSS-2018/7 kılavuzu yayımlandı: İstanbul Üniversitesi 222 sözleşmeli personel alımı yapacak

Güncelleme Tarihi:

KPSS-2018/7 kılavuzu yayımlandı: İstanbul Üniversitesi 222 sözleşmeli personel alımı yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 16:32

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımının detaylarını içeren KPSS-2018/7 kılavuzu yayımlandı. ÖSYM’nin resmi sayfasından yapılan duyuruda ‘KPSS-2018/7 İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Rektörlüğü İle İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak’ ifadeleri yer alıyor. İşte KPSS-2018/7 kılavuzu!

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Rektörlüğünün ile İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünün Sağlık Uygulama Araştırma Merkezlerinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası hükümleri uyarınca ücretler özel bütçeden karşılanmak üzere sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapılacağını duyurdu. Başvuru sürecinin detaylarını içeren KPSS-2018/7 kılavuzu ÖSYM'nin resmi sayfası üzerinden paylaşıldı. Adaylar tercihlerini, 10-16 Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebilecek. İstanbul Üniversitesi personel alımı için tercih gönderme işlemleri 16 Temmuz 2018 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
 
 Adayların bu kılavuzdaki sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2016-KPSS Lisans) girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir.  Yerleştirme işlemlerinde adayların KPSSP3 puanı kullanılacaktır.

TERCİHLERİN YAPILMASI İLE İLGİLİ İŞLEMLER

Haberin Devamı

Adayların tercihlerini yaparken, sözleşmeli pozisyonlar için “Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemesi son derece önemlidir. Tercihler belirlenmeden önce sistemde kayıtlı mezun olunan program bilgisi mezun olunan program tablolarından kontrol edilmelidir. Bir sözleşmeli pozisyon için mezun olunan program koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

Tercih süresi bitene kadar, sisteme işlenen tercihlerde değişiklik yapılabilecektir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi https://ais.osym.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Tercih süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik yapılamaz. Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler geçerli olacaktır. Tercihlerde değişiklik taleplerini, tercihlerin kısmen ya da tamamen iptali taleplerini veya mezuniyet tarihinde değişiklik taleplerini içeren dilekçeler, Merkezimizde kesinlikle işleme alınmayacaktır.

KPSS-2018/7 KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!