Kozmetiğin altın kızları

Güncelleme Tarihi:

Kozmetiğin altın kızları
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın en ünlü top modelleri ve yıldızlardan başka kimseyle reklam anlaşması yapmayan ünlü kozmetik firması ‘‘L'Oreal’’ın son bombası ‘‘Kumsal’’ (The Beach) filminin Fransız yıldızı Virginie Ledoyen oldu. Leonarda DiCaprio ile birlikte Hint Okyanusu'nun sularında son derece romantik bir serüven yaşayan Virginie Ledoyen, geçtiğimiz günlerde de L'Oreal'le sözleşme imzaladı.

23 yaşındaki genç yıldızın aldığı ücret, devlet sırrı gibi saklanıyor, ancak sözleşmenin en az 1 milyon mark değerinde olduğu söyleniyor. L'Oreal reklamlarında görünmek, top modellere ve ünlü yıldızlara büyük prestij kazandırıyor. Bu nedenle L'Oreal reklamlarına çıkan yıldızlara ‘‘kozmetiğin altın kızları’’ denior. Kozmetik dünyasının altın kızları

ise şunlar:

ANDIE MACDAWEL

41 yaşındaki oyuncu, L'Oreal'in kırışıklara karşı geliştirdiği Plenitude Reduce'un reklamlarında görünüyor. Fiyatı yarım milyon dolar.

CLAUDIA SCHIFFER

29 yaşındaki Alman top model, ince fiziğini L'Oreal'in Future adlı ürününe borçlu. Fiyatı 10 milyon mark.

KATE MOSS

26 yaşındaki İngiliz top model, 1998’den beri reklamlarında görünüyor. Aldığı para 1 milyon Alman Markı.

HEATHER LOCKLEAR

38 yaşındaki Kaliforniyalı güzelin sarışınlığı doğal değil; L'Oreal ürünü Recital Preference'den geliyor. Yıldızın ücreti 3 milyon mark.

MILLA JOVOVICH: 24 yaşındaki yıldız, firmanın Quick Stick reklamında görünüyor. Aldığı ücret açıklanmıyor, ancak birkaç milyon mark olduğu tahmin ediliyor.

Kimse Leonardo gibi öpemez

Henüz 2 yaşındayken bebek sabunu ve bebek yoğurdu reklamlarına çıkan Virginie Ledoyen, Kumsal filminde Leonardo DiCaprio'ya hafiften aşık olmuş gibi. Gazetecilere ‘‘Hayatımda onun gibi öpüşen birini görmedim’’ diye açıklamada bulunması, dedikodulara yol açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!