Köy kavgasında 40 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Köy kavgasında 40 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2006 17:16

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde 4 aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavgada 40 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Balgat köyünde, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen aileler, öğlen saatlerinde köy meydanında kavga etti.

Taş, sopa ve av tüfeğinin de kullanıldığı kavgada 40 kişi yaralandı. Jandarma ekipleri müdahalede yetersiz kalınca olay yerine, takviye ekip gönderildi.

Bir süre sonra kontrol altına alınabilen kavgada olaya karışanlardan; Davut, Emine (20), Zeki (24), Mehmet, Ayşe, İbrahim (39), Mehmet Emin, Suna (24), Zeliha (19), Mehmet, Hüseyin, Hulfa, Mehmet Ali ve Ali Yılmaz (45) ile Tacettin (23), Mehmet Reşat (21) Hikmet, Arif, İsa, Abdürrezzak ve Fatma Yavuz ile Zekiye Toprak (20), Halil Erdem, Osman, Saide, İbrahim ve Kadriye Koç, İsmail Ergün, Hulfa, Abdullah ve Mustafa Akmeşe, Halil ve Mehmet Kırkıl ve Halil Akay ile isimleri henüz belirlenemeyen 6 kişi daha çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralıların bir kısmı ambulanslarla, bir kısmı ise sivil araçlarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Hastanelerde önlem alan polis ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yaralıları farklı hastanelere sevk etti. Yaralıların bir kısmının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Bu arada jandarma ekipleri köyün giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!