Korkunç olay! Halıya sarıp boş araziye bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Korkunç olay Halıya sarıp boş araziye bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 16:26

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir işyerinde 5 kurşunla öldürdüğü H.O.’yu halıya sarıp boş araziye atarak üstünü taşlarla kapatan 17 yaşındaki M.T. suçunu itiraf etti. Olayla ilgisi bulunan 3 kişi daha gözaltına alındı. 

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe ilçesinde 17 yaşındaki M.T., aralarında alacak verecek meselesi olan H.O.’yu bir iş merkezinin ofisinde 5 kurşunla öldürdü. M.T. öldürdüğü H.O.´nun cenazesinin görülmemesi için akşam karanlığını bekledi. Daha sonra cenazeyi bir halıya sararak arabaya yükleyen M.T., H.O.’nun cansız bedenini Kızıltepe-Nusaybin İpekyolundaki boş bir araziye götürerek üstünü taşlarla kapattı. 

Suçunu itiraf etti 

Yaşanan cinayetin ardından Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, detaylı bir soruşturma başlattı. Ekipler, cinayeti gerçekleştirdiğinden şüphelendikleri zanlı M.T.´yi gözaltına alarak, ifadeleri doğrultusunda H.O.'nun cenazesine ulaştı.

Cinayetle ilgili olduğu belirtilen 3 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenilirken, cinayeti gerçekleştirdiği belirtilen M.T.'nin polis sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Bunun üzerine yapılan aramalarda cinayette kullanılan silah ise bir iş merkezinde bulundu. Gözaltında bulunan 4 kişinin sorgusu devam ediyor. 

Öte yandan, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu´ndan H.O.’nun cenazesi de Kızıltepe’de defnedildi.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!