Koray Aydın soruşturmasına erteleme

Güncelleme Tarihi:

Koray Aydın soruşturmasına erteleme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2001 16:09

İktidar partileri, AK Parti tarafından Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın hakkında verilen soruşturma önergesinin bu hafta görüşülmemesi konusunda anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

MHP`nin, ``soruşturma önergesi görüşülmesinin ertelenmesi`` yönündeki isteğine olumlu yaklaşan DSP ve ANAP, görüşmenin ileri bir tarihte yapılması için anlaştı. Aydın hakkındaki soruşturma önergesinin Anayasa gereği 1 ay içinde görüşülmesi zorunluluğu nedeniyle görüşmenin 9 Aralık 2001 tarihine kadar yapılması gerekiyor.İktidar ortaklarının, soruşturma önergesinin bütçe görüşmeleri sürerken ele alınması konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

TBMM Genel Kurulu yarın ``Medeni Kanun`nun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkındaki Kanun Tasarısı``, Perşembe günü ise oda ve borsalara borcu olanlara af getiren yasa tasarısı ile zaman kalması halinde Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından bir kez daha görüşülmek üzere TBMM`ye gönderilen Tütün Yasa Tasarısını ele alacak.

Haberin Devamı

Bu arada, AK Parti Grubu`nun isteÄŸi üzerine Koray Aydın hakkındaki soruÅŸturma önergesinin görüşülme gününü belirlemek amacıyla Danışma Kurulu yarın toplanacak.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!