Konya'da rüşvet operasyonu: 4 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Konyada rüşvet operasyonu: 4 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 12:18

KONYA’da yaşlı ve özürlü maaşı bağlatan kişilerden rüşvet aldıkları iddia edilen 1’i Çumra İlçe Mal Müdürlüğü’nde, 2’si İl Sosyal Güvenlik Kurumu’nda, 1’i de bir bankada görevli, 4 memur gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne bağlı ekipler, Çumra'da yaşlı ve özürlü maaşı bağlatan kişilerden rüşvet alındığı ihbarını aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yaklaşık bir yıl süren çalışmanın ardından bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 2’si İl Sosyal Güvenlik Kurumu'nda, 1’i Çumra İlçe Mal Müdürlüğü'nde ve 1’i de bankada görevli memur, 4 kişi gözaltına alındı.

Konya’da, İl Sosyal Güvenlik Kurumu'nda gözaltına alınan 2 kişi, sağlık kontrolünün ardından Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler E.E. (44), A.D. (43), A.K. (42), ve A.K.'nin (41), Çumra'da yaşlı ve özürlü maaşı bağlatan 100 kişinin maaşlarını bankada bilerek bir süre beklettiği, daha sonra da diyaloğa geçtiği bu kişilerden maaşlarını hemen alabilmeleri için 3 bin TL’ye kadar rüşvet aldığı belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!