Konya'da bir ailenin son yemeği

Güncelleme Tarihi:

Konyada bir ailenin son yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2010 13:35

Konya’da zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan beş kişilik Kara ailesine bir ‘kara haber’ daha. İlk olarak dün 2 yaşındaki minik Arzu hayatını kaybetmişti. Bugün de ağabeyi 5 yaşındaki Furkan yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Baba Ali Kara, anne Azize ve çocukları Esma’nın ise durumu ciddiyetini koruyor. Yetkililer, Kara ailesi fertlerinin ölüm nedenini araştırıyor.

Haberin Devamı

Konya'nın Karapınar ilçesinde, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan aile fertlerinden 5 yaşındaki Furkan'ın da hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 2'ye çıktı.


Sandıklı Mahallesi'ndeki evlerinde görülen gıda zehirlenmesi belirtileri üzerine önceki gün Karapınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 5 kişilik aileden 2 yaşındaki Arzu Kara hayatını kaybetmişti.

KÜÇÜK FURKAN DA HAYATINI KAYBETTİ


Karapınar Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan Ali Kara (34), eşi Azize (27), çocukları Esma (9) ve Furkan (5) ise Konya Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. 5 yaşındaki Furkan'ın da yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

ANALİZLER YAPILACAK

Haberin Devamı


Olayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Başsavcılığı, gerekli analizler yapılmak üzere evden alınan gıda örneklerini Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığına gönderdi.


Daha önce hayatını kaybeden 2 yaşındaki Arzu Kara'nın kan ve idrar örnekleri de yine aynı kuruma gönderildi. Evden alınan gıda örneklerinin bir bölümünün de Konya İl Tarım Müdürlüğü Laboratuvarı’na gönderildiği bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!