Konser bileti kazanan şanslılar belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Konser bileti kazanan şanslılar belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2008 16:18

Haberin Devamı

1-Can Şenbol

2-Gül Polat

3-Tülay İncesu

4-Özlem Osmanoğlu

5-Aynur Yolcu

Pinhani'nin kadın vokalistinin adı nedir? Sorusuna Zeynep Eylül Üçer ve Nev hangi şarkıyla ünlü oldu? Sorusuna "Zor" cevabını vererek 26- 27 Ocak tarihlerinde BGM'de yapılacak Bülent Ortaçgil & Pinhani- Nev & Yeni Türkü konserleri için bilet kazandılar.

Kazanan okurlarımızın açık kimliklerini, telefon numaralarını  ve hangi konsere gitmek istediklerini aşağıdaki mail adresine (konu bölümüne konser talihlisi yazarak)göndermeleri taktirde konser günü gişe görevlisine kimliklerini göstererek, bir arkadaşlarıyla birlikte (biletler çift kişilik) konsere girebilecekler. İyi eğlenceler!

internethabermerkezi@hurriyet.com.tr 

Kısa kısa NEV...

Haberin Devamı

Nev 2000 yılında, Teoman'ın daveti üzerine katıldığı Türkiye turnesinde, Ege ve Akdeniz şeridinde 100.000'e yakın kişinin kendi müziğine verdiği olumlu ve heyecan verici reaksiyondan sonra albüm yapmaya karar verdi.

Üç yıla yayılan özenli bir stüdyo çalışmasının ardından, tüm beste ve sözleri kendisine, Kıvanch K.'nın bir parçadaki remix'i dışında düzenlemeleri Hakan Özer'e ait olan; Erkan Oğur, Göksel, Tuba Önal gibi isimlerin yer aldığı ilk albümü 'Her şeye Rağmen" müzik marketlerde yerini aldı. Bu albümünde yer alan "Zor" adlı şarkı Nev'e hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindirdi.

Kısa kısa Zeynep Eylül ÜÇERBasgitarist ve vokalist16 Eylül 1985'te istanbul'da doğdu. Çocukluğu Teşvikiye'de geçti. 1991-1997 yılları arasında Trt istanbul çocuk korosunda şarkı söyledi. Ortaokula istanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle antalya'ya yerleşti. antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2. ligde uzun süre basketbol oynadı. Sinan'ın ona hediye ettiği basgitarla aktif müzik yaşantısı başladı. Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için istanbul'a geldi. 2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden istanbul'a yerleşti. Pinhani'nin ilk albümünde bas gitar çaldı ve vokal yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!