Komutan eşlerinden Şırnak'taki öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

Komutan eşlerinden Şırnaktaki öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 16:18

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve kuvvet komutanlarının eşleri Şırnak'ta İstiklal İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve kuvvet komutanları Şırnak'a eşleriyle birlikte geldi. Orgeneral Başbuğ ve kuvvet komutanları incelemelerde bulunurken, eşleri de Şırnak il merkezindeki İstiklal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Okulda bir sınıfa girerek öğrencilerle birlikte ders dinleyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un eşi Sevil Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşanar'in eşi Nurdan Koşaner, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun eşi Dilek Babaoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın eşi Jale Işık ile 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel'in eşi İnci Özel, ders bitiminde öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Komutan eşleri daha sonra öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı. Komutan eşleri, okuldan ayrılmadan önce öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!