Kömür kovası zehirledi: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kömür kovası zehirledi: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 13:13

Mersin'de banyoya bırakılan yanar haldeki kömür sobasının kovasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen kişi öldü, eşi yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Toroslar ilçesi Turgut Türkalp Mahallesi'nde ailesi ile aynı evde yaşayan Fırat Çaçur (30), dün akşam anne ve babasıyla bir süre oturduktan sonra, eşi Birsen Çaçur (24) ile yatmak için odalarına gitti.

Sabah işe göndermek üzere oğlunu kaldırmak isteyen anne Aynur Çaçur, birkaç kez seslenmesine karşın cevap alamayınca, genç çiftin odasına girdi. Oğlu ve gelininin hareketsiz yattığını gören anne Çaçur, durumu eşine bildirdi.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde, Fırat Çaçur'un hayatını kaybettiği anlaşıldı. Baygın haldeki Birsen Çaçur ise kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Fırat Çaçur'un cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, genç çiftin yatak odasında kömür sobası olmadığı belirlendi. Ancak salondaki sobanın kovası ise banyoda bulundu. Yetkililer, genç çiftin ısınmak üzere yanar haldeki kovayı banyoya götürdükleri, sonrasında da geldikleri yatak odasında zehirlenmiş olabileceğini kaydettiler.
Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!