Kodak’ın ‘çift lenslisi’ Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Kodak’ın ‘çift lenslisi’ Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2006 10:36

PC World 2006 Yenilikler Ödülü sahibi olan, çift lens teknolojisine sahip ilk dijital fotoğraf makinesi Kodak EasyShare V570, Türkiye’de piyasaya sürüldü. KDV dahil 799 YTL’ den satışa sunulan 5 megapikselli ürün, Kodak EasyShare Photo Frame Dock 2 birimiyle birlikte geliyor.

Haberin Devamı

Kodak yepyeni bir ürünle dijital fotoğrafseverlerin karşısına çıkıyor. Kodak Retina Çift Lens teknolojisine sahip ilk dijital fotoğraf makinesi olan EasyShare V570’de, ultra geniş açılı ve 5X optik zoom, Schneider-Kreuznach C-Variogon lensler, 50x75 cm’ye kadar baskılar için 5.0 megapiksel çözünürlük, ileri düzey video seçenekleri, cihaz üzerinde panorama birleştirme modu gibi özellikler bulunuyor. Türkiye’de de piyasaya sunulan ürün, Kodak EasyShare Photo Frame Dock 2 birimiyle birlikte geliyor.

 

PC World 2006 Yenilikler Ödülü alan V570, dünyanın en ince 5X zoom’lu fotoğraf makinesi olup iki görüntüleme sensörüne sahip bulunuyor. 5.0 megapiksel, şaşırtıcı derecede kaliteli baskılar alınmasını sağlarken; piksel sayısının artması, fotoğrafları kırpma ya da genişletme olanaklarının da artması anlamna geliyor.

 

Haberin Devamı

V570’in içindeki Kodak Renk Bilimi çipi, yüksek hızlı bir dijital işlemci çipi olup hemen her ışık koşulunda zengin, canlı, gerçeğe yakın renkler ve doğru tensel tonlar üretiyor.

 

Kullanımı son derece kolay olan V570’in gelişmiş video özellikleri de bulunuyor. V570 ile, TV kalitesinde sesli video çekimi yapılıyor; dijital görüntü sabitleme teknolojisiyle titreme riski ortadan kalkıyor; cihaz üzerinde video edit edilebiliyor; yapılan kayıtlar makine üzerinde, TV’de ya da bilgisayarda izlenebiliyor.

 

V570’in 6,4 cm’lik yüksek çözünürlüklü renkli ekranı bulunuyor. Fotoğraflar, doğrudan gün ışığında bile net bir şekilde görülebiliyor. V570, portreden manzaraya 22 çekim modu ve kırmızı gözü yok etme, kırpma gibi fotoğraf geliştirme özellikleri sunuyor.

 

V570, üzerindeki “Share” tuşuyla paylaşımı kolaylaştırıyor. Bu tuşla fotoğrafları isimlendirerek e-postayla göndermek ya da basmak mümkün oluyor. Sevilen fotoğraflar, “Favorites” tuşuyla cihaz üzerinde saklanabiliyor. Böylece, istenen yer ve zamanda fotoğraf paylaşılabiliyor.

 

Haberin Devamı

V570, Kodak EasyShare Photo Frame Dock 2 birimiyle birlikte geliyor. Bu birimde gösterilmek üzere özel slayt şovlar hazırlanabiliyor. Ayrıca, fotoğraflar tek tuşla bilgisayara aktarılabiliyor. Kodak Li-Ion şarj edilebilir piller otomatik olarak şarj ediliyor. V570, diğer EasyShare ürünleri gibi Kodak EasyShare yazılımını içeriyor.

 

V570’in satış fiyatı KDV dahil 799 YTL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!