Kocanın öfkesi

Güncelleme Tarihi:

Kocanın öfkesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Eşine kızan market sahibi, cinsel organını baltayla kesip bahçeye attı. Kopan parça 2.5 saat sonra başarılı bir operasyonla yerine dikildi.

Edirne'de eşiyle tartışan 32 yaşındaki market sahibi Necati Püsküllü, cinsel organını baltayla kesti. İlginç olay, Kaleiçi Mahallesi'nde önceki akşam 19.00 sıralarında meydana geldi. Bir süre psikolojik tedavi gören Püsküllü, bir yıllık eşi Hilal Püsküllü'nün annesine gitmesine sinirlenerek tartışmaya başladı.

İpten kurtardı

‘‘Benimle ilgilenmiyorsun, neden beni bırakıp gidiyorsun’’ diye bağıran genç adam, daha sonra kendisini iple tavana asmaya kalktı. 28 yaşındaki Hilal Püsküllü, üzerine atılıp boynundaki ipi çözdüğü eşini kurtardı. 1.5 aylık bir oğlu olan genç kadın yakınlarından telefonuyla yardım isterken, Necati Püsküllü evin balkonuna çıktı. Cinsel organını demirlerin üzerine koyup yarısından baltayla kesen çılgın koca, odasına girip yattı. Eve gelen yakınlarına sadece ‘‘Kestim’’ diyen Püsküllü, olayın anlaşılması üzerine Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bahçeye atılan kopan parça bulundu. Yaklaşık 2.5 saat sonra ameliyata alınan Necati Püsküllü'nün cinsel organı 3 saat süren bir operasyonla yerine dikildi. Operasyonun başarılı geçtiğini belirten Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman İnci, ‘‘Hastamızı takibe aldık, sonucun olumlu çıkacağından umutluyum’’ dedi.

Eşine şaka yapmış

Olayla ilgili olarak polise ifade veren Necati Püsküllü, eşine şaka olarak, ‘‘Sen evlendiğinde bakire değildin. Bu çocuk benden değil’’ gibi sözler söylediğini, ancak olayın istemeden kavgaya dönüştüğünü bildirdi.

Tartışma hastanede bitti

Eşi Hilal Püsküllü ile tartıştıktan sonra sinir krizleri geçiren Necati Püsküllü, önce ölmek istedi. Kurtarılınca, eline bir balta alan öfkeli adam, cinsel organının yarısını kesti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!