Kocam benimle değil kediyle yatıyordu

Güncelleme Tarihi:

Kocam benimle değil kediyle yatıyordu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2006 00:00

Eşi Tayfun Öztürk’ün evde beslediği 45 kedi ve köpeğe kendisinden daha fazla ilgi gösterdiği gerekçesiyle boşanma davası açan Dilek Öztürk, "Eşimle ayrı yataklarda yatıyorduk. Yanına girmek isteyince, ’sıcak oluyor’ diye itiyordu. Ama İran kedisine sarılıp uyuyunca sıcaklamıyordu" dedi.

DİLEK Öztürk, evlerini hayvanat bahçesine çevirdiğini söylediği eşi Tayfun Öztürk hakkında Şişli Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Dilek Öztürk, 40 bin YTL tazminat ve 2 bin YTL nafaka istediği Tayfun Öztürk’ün, beslediği 45 kedi ve köpeğe rağmen hijyenik olmadığı gerekçesiyle 4 yaşındaki köpeği Samur’u eve sokmadığını iddia etti. Dilek Öztürk, beş yıllık evlilikleri sırasında Tayfun Öztürk’ün evin tüm parasını kedi-köpeğe yatırdığını belirten Dilek Öztürk, "Hayvanları geri vermesini söyledim. Buna rağmen evi Nuh’un Gemisi’ne çevirdi" dedi.

Tayfun Öztürk’ün hayvanları birbirine zarar vermemesi için ayrı ayrı odalara koyduğunu anlatan Dilek Öztürk, eşinin kedi-köpek tutkusu yüzünden evlerinden soğuduğunu belirterek "Her yer hayvan pisliği, tüyü, mamasıyla doluydu. Temizlemekle başedemiyordum. Temizlikçi kadınlar bile işi bırakıp gidiyordu. Evime ailemi ya da bir arkadaşımı çağıramadım" diye konuştu.

ANNE OLAMADIM

Eşinin hayvanlarının evlilik hayatlarını bitirdiğini söyleyen Dilek Öztürk, "Eşim ilgisini bana değil hayvanlarına gösteriyordu. Ayrı yataklarda yatıyorduk. Yanına girmek isteyince, ’sıcak oluyor’ diye itiyordu. Ama İran kedisine sarılıp uyuyunca sıcaklamıyordu. İçimden, ’Keşke ben de bu hayvanlardan biri olsam da beni biraz sevse’ diyordum. Kedi köpek annesi olmak istemiyordum. Çocuğumuz olsun istiyordum. Beni hep geçiştirdi. Annelik duygusunu tattırmayı bana çok gördü" dedi. Eşinin evdeki hayvanlar dışında kendisine sokak hayvanlarına da baktırttığını anlatan Dilek Öztürk, her gece ellerinde büyük yoğurt kapları içindeki yemlerle sokak hayvanlarını doyurduklarını da anlattı. Bu yüzden birçok kez polisin kendilerini hırsız sanıp durdurduğunu belirten Dilek Öztürk, herkese rezil olduğunu ancak evliliği yıkılmasın diye ses çıkarmadığını söyledi.

ANLAŞIP BOŞANDILAR

Tayfun Öztürk de eşinden 20 bin YTL tazminat ve 1500 YTL nafaka talep etti ve Dilek Öztürk’ün kendisini başka erkeklerle aldattığını, kredi kartlarını borca batırdığını ileri sürdü. Karşılıklı suçlamaların ardından çift taleplerinden vazgeçerek anlaşmalı boşandı. Tayfun Öztürk, eşinden boşanmasına neden olan kedilerini belediyeye, köpeklerini de arkadaşlarına verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!