‘Kocacığım ne olur ölme’

Güncelleme Tarihi:

‘Kocacığım ne olur ölme’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 12:45

Antalya 'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan Müzeyyen Bayrak, kanlar içindeki eşinin yüzünü okşayarak, ölmemesi için yalvardı.

Antalya-Alanya Karayolu bağlantılı Çevreyolu Gazi Bulvarı'na çıkan tali yolda Hüseyin Keser'in kullandığı 07 AUF 15 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdullah Bayrak yönetimindeki 59 FU 544 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Bayrak ve eşi Müzeyyen Bayrak yaralandı. Kendi acısını unutan Müzeyyen Bayrak, otomobilin direksiyonuyla koltuk arasına sıkışan eşinin yüzündeki kanları temizleyip “Kocacığım ne olur ölme. Sonra ben ne yaparım. Beni bırakamazsın” diye yalvardı. Uzun süre kocasının yanından ayrılmak istemeyen kadın, vatandaşların yardımıyla araçtan indirilerek yol kenarına oturtuldu. Yaralılar için çevreden gelen vatandaşlar kaza yerine ambulans çağırdı.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Abdullah Bayrak'ı sıkıştığı yerden kurtararak eşiyle birlikte ambulansa bindirdi. Yaralılar Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Keser, ifadesi alınmak üzere polisler tarafından gözaltına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken Keser'in çok süratli olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!