Kızının gözleri önünde eşini vurdu

Güncelleme Tarihi:

Kızının gözleri önünde eşini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2008 15:24

ESKİŞEHİR'deki bir lisede İngilizce öğretmeni olarak çalışan 39 yaşındaki Anıl Pak, boşanma davası açan ayrı yaşadığı, kendisi gibi İngilizce öğretmeni olan eşi 38 yaşındaki Canan Pak'ı, 9 yaşındaki kızı Burcu'nun gözleri önünde sokak ortasında tabancayla vurdu. Göğsünden yaralanan Canan Pak hastaneye kaldırılırken, Anıl Pak gözaltına alındı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Atatürk Bulvarı Arkeoloji Müzesi önünde meydana geldi. Tepebaşı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Anıl Pak, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma davası açan Mahmudiye İlçesi'ndeki Yunus Emre Anadolu Öğretmen Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olan 2 çocuk annesi eşi Canan Pak'la buluşup konuşmak istedi. Anıl Pak, buluşma yerinde kızları Burcu ve babası Fahrettin Ulusoy'la birlikte gelen eşi Canan Pak'a, “Boşanma davasından vazgeç. Yeniden birlikte olalım” dedi. Ancak Canan Pak, boşanma davasından vazgeçmeyeceğini söyleyince sinirlenen Anıl Pak, “Benden boşanamazsın” diyerek kızları Burcu'nun ve kayınpederi Fahrettin Ulusoy'un gözleri önünde belinden çıkardığı tabancayla ateş ederek eşini göğsünden vurdu.

Ağır yaralanan Canan Pak, çağrılan ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

HASTANEDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Olaydan sonra, cep telefonuyla polisi arayarak “Eşimi vurdum” diyen Anıl Pak olay yerine gelen ekip tarafından, ruhsatsız 7.65 mm. çapındaki tabancasıyla birlikte gözaltına alındı. Gazetecilere ‘namus’ meselesi yüzünden eşini vurduğunu söyleyen Anıl Pak'ın tabancayı 2 ay önce Zonguldak'ta bir kişiden satın aldığını söyledi. Anıl Pak'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Öğretmen Canan Pak'ın, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilen Canan Pak'ın göğsündeki kurşunun halen çıkartılmadığı kaydedildi.

SÜREKLİ GÜLLER GÖNDERİYORDU
Olaya şahit olan çiftin kızları Burcu ile diğer çocukları 14 yaşındaki Burak'a ise yakınları sahip çıktı. Çiftin yakınları, “1.5 yıldır ayrı yaşıyorlardı. Anıl, Atatürk Lisesi Pansiyonu'nda kalıyordu, Canan da Akarbaşı Mahallesi'nde 2 çocuğuyla birlikte bir evde kalıyordu. Canan bir süre önce boşanma davası açtı. Anıl ise boşanmak istemiyordu. Sürekli olarak Canan'ı rahatsız ediyordu. Okuluna güller gönderiyordu. Hatta helikopter kiralayıp güller atacağını söylüyordu. Olay akşamı Anıl, konuşmak için Canan'ı otobüs durağına çağırdı. Canan da yanına kızı Burcu ve babasını alarak buluşma yerine gitti” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!