Kızını rehin alıp pencereden sarkıttı

Güncelleme Tarihi:

Kızını rehin alıp pencereden sarkıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 13:16

Samsun'da kardeşleriyle miras yüzünden tartışırken bunalım geçiren 38 yaşındaki Özkan Çakır, eşine ve annesine dayak atıp 2 yaşındaki kızını bıçakla rehin aldı. Camdan çocuğunu atmakla tehdit eden Çakır’ı polis ikna ederken, yakınları gazetecilere saldırdı.

Haberin Devamı

Atakent Beldesi Yalı Mahallesi’nde dün saat 20.30 sıralarında kardeşleriyle miras yüzünden tartışan Özcan Çakır, iddiaya göre bunalım geçirdi. Sinirlerine hakim olamayan Çakır, 3’üncü kattaki evinin camlarını kırdı. Kendisine engel olmak isteyen annesi Ayşe Çakır (62) ile eşi Fatma Çakır’a (30) dayak atan Çekğr, eline aldığı ekmek bıçağıyla 2 yaşındaki kızı Selin’i keseceğini söyleyerek, minik kızı camdan aşağıya sarkıttı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri Özcan Çakır’ı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 45 dakika sonra polislerin ikna ettiği Özcan Çakır, ambulansla Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eşi tarafından dövülen Fatma Çakır ile minik Selin ise polis tarafından adli tıp kurumuna götürüldü. Bu sırada Özcan Çakır’ın akrabası olduğu belirtilen ve adı açıklanmayan genç bir kadın basın mensuplarına saldırdı. Genç kadın güçlükle sakinleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!