Kızına taciz edeni tekmeyle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kızına taciz edeni tekmeyle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 13:21

KIRIKKALE'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan bir otoparkın işletmecisi olan Mehmet Hancıoğlu, yanında 10 yıldır çalıştırdığı bir kişinin kızını taciz etmesi sonucu katil zanlısı oldu. Kızına tacizde bulunduğunu görünce dayanamayan baba Mehmet Hancıoğlu'nun attığı tekme sonucu bayılan ve kalp hastası olduğu öğrenilen Ahmet Akaner, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

İddiaya göre Mehmet Hancıoğlu, ailesi tarafından terk edilen 65 yaşındaki Ahmet Akaner'i çalıştırdığı otoparkta durması için işe aldı. 10 yıldır Ahmet Akaner'i yanında çalıştıran Mehmet Hancıoğlu, olay günü akşam saatlerinde kızı 10 yaşındaki Ö.H. yanına gelip, harçlık istedi. Bu sırada Ö.H. adlı küçük kız, su içmek için girdiği otopark yazıhanesinde gecikmesi üzerine baba Mehmet Hancıoğlu (48), öz kızını yanında çalıştırdığı Ahmet Akaner'in (65) kucağında okşadığını gördüğünde şaşkına döndüğünü belirten baba Mehmet Hancıoğlu, "Bu sırada sinirlenip, sen ne yapıyorsun? diyerek karnına tekme attım. Bayılan Akaner'i ambulans çağırıp, hastaneye götürdüm" dedi.

Hastanede, Ahmet Akaner'in düştüğünü söylediğini belirten Mehmet Hancıoğlu, görgü şahidi olarak gözaltına alındı. Görgü şahiti olarak gözaltına alınıp, daha sonra suçunu itiraf eden katil zanlısı Mehmet Hancıoğlu, "Bir baba olarak öz kızımın gözlerimin önünde taciz edilmesine asla göz yumamazdım. Bir anlık sinirle tekme atınca bayıldı. Ambulans çağırıp, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürdüm. Burada 'yaşlı idi, düştü' demek zorunda kaldım. Kesinlikle öldürmek istemedim. Oldu bir kere, üzgünüm" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Adliyeye çıkarılan baba Mehmet Hancıoğlu, suçunu itiraf edip, katil zanlısı olarak tutuklanarak Kırşehir Cezaevi'ne gönderildi. Karnından aldığı tekme sonucu ölen Ahmet Akaner'in cenazesi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!