Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen iki isim...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi İşte Kısmetse Olurda elenen iki isim...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 09:12

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun cevabı Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde belli oldu. 31. Haftanın finalinde Kısmetse Olur'da heyecan dolu dakikalar yaşandı. Bu hafta Kısmetse Olur evine iki isim birden veda etti. Gelin adaylarından Dilek eve veda ederken, damat adaylarından da Murat Kısmetse Olur'dan elendi. Kısmetse Olur evine gelen yeni gelin adayı ise Nur oldu. İşte o anlar..

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu... Artık hem gelinler hem de damatlar evinden birer isim eleniyor. Birinci olarak 10 bin liralık çeki alan damat ya da gelin adayı o hafta evi koruma altına alamıyor. Kısmetse Olur'da bu hafta Damatlar evinden Murat Özbakan elendi. Gelinler evinden elenen isim ise Dilek Demircan oldu. Damat adaylarının oyları ile elenen Dilek Demircan'ın haftanın son gününde daha önce evlenip boşanmış olduğu ortaya çıkmıştı.



Haberin Devamı

KISMETSE OLUR NUR ERKOÇ GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur evine bu hafta yeni gelen damat adayı kadar Nur Erkoç'un dönüşü damgasını vurdu.Hayli geniş bir fan kitlesine sahip olan Nur Erkoç, Dilek Demircan'ın elenmesiyle birlikte eve dönen isim oldu. Nur Erkoç hem gelinler hem damatlar evinde sevinçle karşılanacak.

KISMETSE OLUR'DA ESER ve CANSEL HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri erkekler evinden Eser West gelinler evinden Cansel Çördük oldu. İkili başbaşa yemeğe gittiler.


DANIELA’DAN CANES ÇİFTİNE AĞIR SÖZLER

Eleme gecesi Danieal şok bir çıkış yaparak Cansel ve Eser çiftinin ilişkilerinin kabak tadı verdiğini söylerken Emre ise ikilinin çok tehlikeli insanlar olduğunu belirtiyor. Bu sözlerin ardından Eser “Beni kötü göstermeye çalışmanı sizin karakterinizi belli eder” diyerek cevap veriyor.
Kısmetse Olur’un 31. hafta finalini saat tam 20.00’de izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberin Devamı

Eser ve Cansel ilişkisindeki şok gelişme evde büyük bir yankı uyandırıyor! Kısmetse Olur Halk Oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de! Eser, Cansel'e yeniden evlenme teklif ediyor!

KISMETSE OLUR 170. BÖLÜM HALK OYLAMASI FRAGMANI

KISMETSE OLUR 31. HAFTANIN FİNALİ  FRAGMANI 

1 Mayıs Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde Emre'nin elenmesinin ardından eve gelen damat adayı Batuhan, tüm dikkatleri üzerine çekti. Batuhan, Ayça'yı kırmızı odaya çağırıyor. Peki bu durumu Batuhan nasıl karşılayacak?

AYÇA İKİ BATUHAN ARASINDA

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da 1 Mayıs akşamı eleme yapıldı. Kısmetse Olur son hafta elemesinde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Hazal ve Emre Gül son ikiye kaldı. Bu hafta Kısmetse Olur'a veda eden isim Emre Gül oldu. Emre Gül'ün yerine Batuhan Terzi geldi.

YENİ GELEN BATUHAN TERZİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelen isim Batuhan Terzi oldu. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip? Batuhan Terzi talip olduğu adayların isimlerini açıklamayacak. Kısmetse Olur evinden ilgi göstereceği iki gelin adayına daha sonra bildirecek.

Haberin Devamı

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...

KISMETSE OLUR'DA CANSEL VE ESER NEDEN AĞLADI?

Cansel ve Eser aşkında depremler yaşanırken, Eser olan bitenlerin ardından gözyaşlarını tutamadı!
Eser, Cansel'in üzülmesine dayanamadı!

Kısmetse Olurda kim elendi İşte Kısmetse Olurda elenen iki isim...

BAKMADAN GEÇME!