Kışlık odun için cinayet

Güncelleme Tarihi:

Kışlık odun için cinayet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 18:03

BURSA'da, kış aylarında sobada yakmak için ormandan kuru ağaç dalı toplayan 55 yaşındaki Eyüp Çetin'le, araziden kendisinin dal topladığını söyleyen 25 yaşındaki Alpaslan Topsakal arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada, Çetin'i bıçaklayarak öldüren Topsakal, telefonla haber verdiği polislerin gelmesini cesedin yanında bekledi.

Olay, merkez Yıldırım İlçesi Fidyekızık Mahallesi'nde bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Alpaslan Topsakal, bir süre önce komşusu olan Eyüp Çetin'i, “Ormanlık alanda benim bölge belli. Buradan sakın ağaç parçası toplama” diye uyardı. İddiaya göre, Eyüp Çetin'i bugün kendisine ait olduğunu söylediği bölgede ağaç dalı toplarken gören Alpaslan Topsakal, komşusunu bir kez daha uyardı. Tartışma ve küfürleşmenin ardından çıkan kavgada belindeki bıçağı çıkartan Alpaslan Topsakal, evli ve 2 çocuk babası Eyüp Çetin'i boğaz ve ensesinden 4 bıçak darbesi ile yaraladı.

Daha sonra cep telefonuyla polisi arayan Alpaslan Topsakal, “Komşumu öldürdüm. Cesedin yanındayım. Beni gelin teslim alın” diye telefon açtı. Kısa sürede Fidyekızık Mahallesi'ne giden ekipler cinayet şüphelisini gözaltına aldı.
Bu sırada 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği Eyüp Çetin, yaşama döndürülemedi. Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!