KISA- KISA- KISA

Güncelleme Tarihi:

KISA- KISA- KISA
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2001 15:19

*´Sürdürülebilir´ kalite ödülü

DHL Avrupa Kalite Yönetimi vakfı (EFQM) tarafından Toplam Kalite Yönetimi´nde ulaşılan düzeyi sürdürlebilir mükemmellik çizgisine taşıyan kuruluşlara verilen büyük ödülü almaya hak kazandı. Şirket Infineon Technologies AG, Opel Manufacturing, Oracle Support Services EMEA, SEB AG ve Siemens gibi adaylar arasında yapılan değerlendirme sonunda ödüle değer görüldü. Dünya genelinde 220 ülkede yaklaşık 70 bin çalışanı bulunan şirket 1969´dan bu yana taşımacılık sektöründe hizmet veriyor.

*‘Yeni Ekonomi’ 92nokta3’te

Power Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Barış Soydan, Para Dergisi Yeni Ekonomi Editörü Resul Buksur ve Power Dergisi Yeni Ekonomi Editörü Eyüp Karagüllü tarafından hazırlanan Ekonomi 2.0 programı her cuma Radyo 92nokta3´te yayınlanıyor. Bilişim teknolojileri, bu teknolojilerin yarattığı pazar, iş yaşamına getirdiği yeni kültür gibi konuları içeren program 11.00-12.00 saatleri arasında yayınlanıyor.

*Mobilera´dan mobil çözümler

Mobilera, mobil iletişim ihtiyaçlarına çözüm bulmak için çağdaş teknolojiler üretmeyi hedefliyor. Şirket son olarak Management Centre Türkiye´nin (MCT) e-CRM projesini hayata geçirdi. Buna göre MCT, konferans ve seminer kayıtlarını, müşteri taleplerini internet sitesi üzerinden izleyebilecek, müşterileriyle birebir iletişim kuarabilecek.

*Sinyal Tur´a ödül

Efor Organizasyon tarafından Turkcell için gerçekleştirilen ´Sinyal Tur 2000´ projesi ABD´de bulunan Doğrudan Pazarlama Derneği (DMA) tarafından düzenlenen ´The Direct Marketing Association Echo Awards´ yarışmasında Liderlik Ödülü aldı. Proje, 12 sektörden, 10 kategoride yapılan bin 122 aday arasından seçildi.

*Oracle AppsWorld´e geri sayım

Oracle tarafından Amsterdam'da 15-18 Ocak 2001´de düzenlenecek Oracle AppsWorld'e geri sayım başladı. Etkinlikler çerçevesinde dokuz açılış konuşması, 120 konferans oturumu, müşteri sunumları, E-Business Suite hakkındaki ürün tanıtımı oturumları, iş ve sektörlere özel detayları içeren oturumlar, ürün demoları ve Oracle'ın kendi e-iş gurularının sunuları yer alacak. Konferanslarda CGNU, Telecom Italia Mobile, VIAG Interkom, Lloyds TSB, Reuters ve Belgacom gibi şirketler Oracle E-iş Paketini kullanarak maliyetleri nasıl düşürdüklerini, verimliliklerini nasıl artırdıklarını ve nasıl daha karlı hale geldiklerini açıklayacaklar. Organizasyona katılmak isteyenlerden kayıtlarını 14 Aralık 2001´den önce gerçekleştirenler 300 Euro'luk özel indirimden yararlanabilecekler. (Ayrıntılı bilgi için; www.oracle.com/tr/appsworld)

*Hastalıklardan haberdar olun

GlaxoSmithKline, MagiClick işbirliği ile Hepatit B hastalığı hakkında bir web sitesi hazırladı. İlaç şirketi GlaxoSmithKline'ın ´Hepatit B'ye Karşı Yarın Değil, Bugün´ sloganı ile başlattığı proje hayata geçti. Şirket bu amaçla hazırlanan www.hepatit.gen.tr adlı siteyle ziyaretçilerin hastalıkla ilgili genel bilgi ihtiyaçlarını karşılamayı ve toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyor. www.hepatit.gen.tr sitesi, topluma ve sağlık çalışanlarına yönelik bölümler içeriyor. Her iki grubun da farklı bilgilere ihtiyaç duyduklarını düşünerek hazırlanan sitede sağlık personeli kendi web sayfasını hazırlayabiliyor. GlaxoSmithKline bu sitenin yanı sıra sağlıkla ilgili www.aids.gen.tr www.ates.gen.tr, www.egzema.gen.tr, www.tansiyon.gen.tr, www.ucuk.gen.tr, www.sigarayibirak.gen.tr gibi sitelerin de yayına geçmesini sağladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!