kısa kısa haber

Güncelleme Tarihi:

kısa kısa haber
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2003 21:34

* CRM oskarlarısahiplerini buluyor

Türkiye'nin müşteri odaklı şirketlerinin yarıştığı ve basında 'CRM Oskarları' olarak bilinen ödül süreci sonuçlanıyor. Katılımcı şirketler için altı aylık zor bir yarış olan bu süreçte bankacılık, finans, telekom, perakende, bilişim, sağlık, medya, beyaz eşya başta olmak üzere 11 sektörden toplam 32 şirket yarıştı. Tüm şirketlerin CRM Institute Turkey tarafından gerçekleştirilen iki aşamalı bir denetimden geçtiği bu yarışmada 12 şirket finale kaldı.

Finale kalan şirketlerin hangilerinin ödül alacağı Türkiye'nin önde gelen akademisyenleri, üst düzey yöneticileri, basın ve medyanın saygın isimlerinden oluşan 60 kişilik Büyük Jüri tarafından 24 Eylül'de yapılan oylamayla belirlendi. Adları gizli tutulan yarışmacılar arasından bu oylama sonucu ödüle hak kazananlar 30 Eylül'de Mövenpick Oteli'nde yapılacak ödül töreni ile kamuoyu önüne çıkacak. Ödül töreninde Büyük Ödül, Yetkinlik Ödülleri ve Proje Ödülleri sahiplerini bulacak.

* Türk-İngiliz Kültür Derneği etkinlikleri

Ankara'da bulunan Türk-İngiliz Kültür Derneği'nin ekim ayı etkinlik programının ana konusu 'İnsan Kaynakları Yönetimi' olacak. Peryön işbirliği ile hazırlanan kültür programı 6 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da HR Management Genel Müdürü Aylin Coşkunoğlu Nazlıaka'nın yapacağı 'Bilinçli İş Arama Haritası' başlıklı söyleşi ile açılacak. Ekim boyunca devam edecek etkinliğe katılacak kişiler arasında Gazeteci-Yazar Yaprak Özer, RecruitmenTurkey'den Artemiz Güler, Bilkent Üniversitesi'nden Yıldız Öztürk Balamir, Hürriyet Gazetesi'nden Gülhan Berkman Yakar yer alıyor. Bilgi için www.tba.org.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!