Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Her şeyi denedi ama ölemedi

BURSA'nın Osmangazi İlçesi'nde süs eşyası satan işyerinde işçi olarak çalışan evli, bir çocuk babası Ali Üstün (44), para sıkıntısını aşamayınca bunalıma girdi. Önceki gün işyerinde tüpgazı açıp, odaya aşırı miktarda sinek ilacı sıkan Ali Üstün, bıçakla da bileklerini kesti. Aşırı kan kaybeden ve tesadüfen arkadaşları tarafından bulunan Üstün hastanede yoğun bakıma alındı.

Pazarlama çetesine Titan hákimi

Ankara’da, vatandaşları hediye çekleriyle ‘‘dolandırdıkları’’ iddiasıyla, Yeni Marmara Ev Gereçleri Ticaret Ltd. Şti'nin sahibi ve 7 elemanı hakkında, 14- 252 yıl arasında hapis cezaları istendi. Agah Binici, Yakup Binici, Mehmet Keskin, Zeynep Gülo, Recai Dedeoğlu, Cem Palas, Uğur Doğan ve Suat Arslan adlı sanıkları, ‘‘Titan Saadet Zinciri’’ sanıklarını hapis cezalarına çarptıran hákim S. Eyüp Yağcı yargılayacak.

3 çocuğu toprak yuttu

SULTANBEYLİ'de dün, inşaat alanına kaçan toplarını almak isteyen ikisi kardeş üç çocuk toprak kayınca temel çukuruna düştü. Üzerlerine tonlarca toprak yığılan 5 yaşındaki İsmail Vural, 7 yaşındaki ağabeyi Adem Vural ile 6 yaşındaki dayılarının oğlu Yusuf Kutbay korkunç şekilde can verdi. Üç çocuğun cesetleri belediye ve itfaiye ekipleri ile vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Hamira’ya bir dava daha

SİNAN-Hamira Baran çiftinin boşanma davaları Brezilya dizisine döndü. İşadamı Sinan Baran, bugüne kadar hakkında 12 dava açtığı eşi Hamira Baran'a, dün Kadıköy 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bir dava daha açtı. Sinan Baran, İran asıllı eşini çocuklarına ait iki milyar lira değerindeki hisse senetlerini bozdurup, kendi hesabına geçirmekle suçladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!