Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Desen yarışmasının ödülleri verildi

ECZACIBAŞI Karo Seramik'in çocuklara yönelik olarak açtığı desen yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Çiçek Melodi Erdem bir haftalık Paris Disneyland gezisi, ikinci Jibe Teodorasyan, üçüncü Arda Aksoy, dördüncü Ezgi Lima birer bisiklet kazandı. Konusu çocukların hayal dünyasındaki kurbağalar’’ olan yarışmada ödül kazanan resimler karo deseni olarak kullanılacak.

Öykü tamamlama yarışması

ARBY'S, çocuklara şubat ayı boyunca katılabilecekleri bir öykü tamamlama yarışması düzenliyor. Çocuklar herhangi bir Arby's lokantasında Bıdık Menü ile birlikte, üzerinde ArbyCan'ın başından geçen bir maceranın başlangıç kısmının yer aldığı öykü tamamlama kağıtlarını alacaklar. Öykülerini 20 Mart'a kadar herhangi bir Arby's lokantasına bırakacak ya da postayla gönderecekler. Birinciye pentium bilgisayar ve Fornet'ten bir yıl sınırsız internet erişimi, ikinciye pentium bilgisayar, üçüncüye 20'li çocuk kitapları seti verilecek. Ayrıca üç kişiye de başka armağanlar var.

Divan Pub’larda makarna günleri

DİVAN Pub'larda 29 Şubat'a kadar makarna günleri devam ediyor. Pastavilla makarna markasının sponsorluğunda düzenlenen makarna günlerinde özel bir mönü sunuluyor. Somon balığı ve kabaklı penne’den, istiridye sos, karides ve siyah zeytinli spaghetti'ye, piliçli farfalle'den kum midyeli linguine'ye kadar uzanan geniş bir yelpaze var.

Mimarca’da üç taksit uygulaması

EV aksesuarı satan Derishow/Mimarca'da şubat ayı boyunca özel indirim ve ödeme kolaylığı avantajı sağlanıyor. Mavi noktalı ürünlerinde indirim başlatan mağaza mobilya tasarımlarında vade farksız 3 taksit imkanı sunuyor. Derishow/Mimarca tasarımları, Akmerkez, Suadiye ve Nişantaşı'ndaki Derishow mağazalarında.

Arçelik mutfak araçları yenilendi

ARÇELİK'in ürettiği hand blender, mikser, su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinesi ve mini robot gibi küçük mutfak araçları yenilendi. Tasarımda en büyük yenilik renklerde yapıldı. Artık beyazın yanısıra sarı ve yeşil renk seçenekleri de bulunabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!