Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tanker, kamyona çarptı: 5 ölü

Gaziantep'ten Adıyaman'a giden 47 yaşındaki Ali Özer yönetimindeki 27 NF 181 plakalı tanker, yine aynı yönde giden 35 yaşındaki Mahmut Aslanoğlu'nun kullandığı 31 YB 258 plakalı kamyona Yavuzeli İlçesi yakınlarında arkadan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada her 2 aracın şoförü ile yanlarında bulunan 23 yaşındaki Ekrem Durna, 48 yaşındaki Mehmet Yıldırım ve Sadık Evren öldü, 23 yaşındaki Ahmet Doğan ile 51 yaşındaki Hamdi Yetek yaralandı.

Akıl hastası diye oğlunu öldürdü

KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde bir baba, akıl hastası oğlunu av tüfeği ile öldürdü. 5 yıldır psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 21 yaşındaki Selimhan Kerimgiller, evlerinin camlarını kırdıktan sonra çıplak olarak sokaklarda gezmeye başladı. Baba Hakan Kerimgiller, davranışına kızdığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Baba Kerimgiller, gözaltına alındı.

Düğün magandaları kana doymuyor

ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'ndeki bir sünnet düğününde havaya ateş açılması sonucu, bir kişi öldü. İlçeye bağlı Akarçay Köyü'nde düzenlenen sünnet düğününde, aşka gelen maganda İsmail Kılıç (20), ruhsatsız av tüfeğiyle havaya ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalar düğünü izlemekte olan Yılmaz Ateş'in (10) üzerine yağdı. Ağır yaralanan talihsiz çocuk hastaneye kaldırılmak istenirken yolda öldü. İsmail Kılıç gözaltına alındı.

Borç veren öğretmen 6 yerinden bıçaklandı

İSTANBUL Ümraniye'de tefecilik yaptığı ileri sürülen öğretmen, para verdiği lokantacı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İddiaya göre 43 yaşındaki öğretmen Ömer Altaygiy, dün sabah, lokantacı 47 yaşındaki Mahmut Çakır'dan borcunu ödemesini istedi. Haftada 50 milyon lira vererek borcunu ödediğini söyleyen Çakır, öğretmeni 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Karakola teslim olan Çakır, ‘‘Küfür edince kendimi kaybettim’’ dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tartışmalı gol, bıçaklı taşlı kavgaya yol açtı

İSTANBUL Eminönü'nde toprak sahada futbol maçı yapan iki grup arasında çıkan tartışmada bıçaklar konuştu. Küçükpazar'da bulunan bekâr evlerinde kalan bir grup, önceki gece boş arazide futbol oynarken atılan bir gol yüzünden karşı tarafla tartışma çıktı. Kavgaya dönen tartışmada, taş ve bıçakla Mustafa Dereli parmağından, Baki Yiğit kulağından, Aydın Boz da kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Karakola götürülen kavgacı gençler sorguya alındı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!