Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Aktuna, Ajda'yı 2.5 saat bekledi

Geçtiğimiz günlerde ‘‘Yasemin'in Pencerisi’’ne konuk olan Ajda Pekkan'ı çekimden sonra arabasıyla almaya gelen Yıldırım Aktuna, eleştirilerden sıkıldığı için program çekimlerine katılmadı. Ankara'dan sevgilisini almaya TEM Stüdyolrı'na giden Yıldırım Aktuna, tam iki buçuk saat korumalarıyla birlikte Ajda Pekkan'ı kapının önünde bekledi. Çekimlerin uzaması nedeniyle çok sıkılan Aktuna'ya korumları ve yanındaki hizmetlileri yardımcı olmaya çalıştılar.

Pahalı sevgili

Çapkınlıklarla tanınan Demet Şener'in adı, Burak Kut, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz gibi ünlülerden sonra şu sıralar Erdal Acar'la birlikte anılıyor. Acar'ın Emel Yılıdırım'la birlikte olduğunu, üstelik bu ilişkiden bir kız çocuğu sahibi olduğunu bilen Şener, bu ‘‘fedakarlığına’’ karşılık, Acar'a epey pahallıya mal oluyor. Şener'in Acar'a, ‘‘Ben bu iişkine ses çıkarmam. Yeter ki bana Sarı Konaklar'dan bir ev al. Zaman zaman birlikte yaşarız’’ dediği kulaktan kulağa dolaşan söylentiler arasında. Şener'e olan zaaflarına bir türlü gem vuramaya Erdal Acar'ın ardı arkası kesilmeyen bu tür taleplere çok zaman karşılık vermek durumunda da kaldığı söyleniyor.

Pamela-Okan yakınlaşması

Amerika'da doğan ve Türkiye'de oyunculuk başarısı ile kısa sürede adını duyuran Pamela Spence'in ‘‘Atları da Vururlar’’ adlı müzikalde birlikte oynadığı Okan Bayülgen'le son günlerde sık sık bir araya gelmesi dikkat çekmeye başladı. Kulislerde konuşulan Spence ile Bayülgen'in aşk yaşadığı söylentileri, ikisini de pek rahatsız etmiyor. Bayülgen, önceki gün Cabaret Cine Bar'da program yapmaya başlayan Pamela'yı sık sık dinlemeye gidiyor.

Yağmur'suz doğum günü

Türkan Şoray, bugün 53'üncü doğum gününü, ilk kez kızıyla ayrı kutlayacak. Bugün Fransa'ya yaz okuluna giden Yağmur, son 14 yıldır her doğum gününde annesinin yanındaydı. 28 Haziran 1945 doğumlu olan Türkan Şoray, sinema oyunculuğuna 14 yaşında Türker İnanoğlu'nun 1959 tarihli ‘‘Köyde Bir Kız Sevdim’’ filmiyle başlamıştı. Yağmur doğduğundan beri 14 yıldan bu yana özel günlerini birlikte geçiren anne kız, ilk kez özel bir günde birlikte olamayacaklar. Yağmur, yaz okulunda üç hafta boyunca kalacağı için üzgün olan Şoray, doğum gününü yakın dostlarıyla birlikte geçirecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!