Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Krikoyla inanılmaz ölüm

Kars'ta akıllara durgunluk veren bir kaza ölüme neden oldu. Sinan Çağatay yönetimindeki 36 AS 038 plakalı otomobil, önceki gün Susuz İlçesi yakınlarına ulaştığında, karşı yönden gelen plakası belirsiz bir kamyonetin açık olan kasasından krikosu fırladı. Bir top mermisi gibi otomobilin üzerine gelen kriko, ön camı parçalayarak yan koltukta oturan 24 yaşındaki Güler Bahçeli'nin başına isabet etti. Ağır yaralanan genç kız yolda öldü. Kamyonet sürücüsü aranıyor.

MHP'li eski başkana suçüstü

İstanbul Güngören'de bir istihbaratı değerlendiren dedektifler, aralarında eski MHP Şişli İlçe Başkanı Kemal Mutlu ile ordudan atılan Yüzbaşı Temur Aksoy'un da bulunduğu 4 kişiyi, piyasa değeri 35 milyar lira olan 15 kilogram eroinle ele geçirdi. Polis, ikinci bir baskında da taksi şoförü Mehmet Sarıbaş' la birlikte 2 kişiyi 210 gram eroinle yakalayarak gözaltına aldı. Uyuşturucu satıcılarında 4 silah ele geçirildi. Sanıkların sorgusu sürüyor.

Vuran'ın raporu yine gelmedi

Hürriyet Medya Towers'ı silahla basıp 2 kişiyi yaralayan Hüseyin Vuran'ın yargılandığı davada, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına ilişkin Adli Tıp'tan beklenen rapor yine gelmedi. Bakırköy'deki duruşmada sanık hakkında, ‘Silahlı gasp’, ‘Ruhsatsız silah kullanmak’, ‘Silahlı tehdit’, ‘Izrar’, ‘Silahla 2 kişiyi yaralamak’ ve ‘Korku ve panik yaratacak şekilde ateş etmek’ suçlarından 46 yıl hapis cezası isteniyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!