Kış Güneşi 14. bölüm fragmanı merakla bekleniyor..

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi 14. bölüm fragmanı merakla bekleniyor..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 10:13

Kış Güneşi 14. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin yayınlanan 13. bölümü nefes kesen sahnelere imza attı. Kış Güneşi son bölümde kazadan yaralı kurtulan Yakup, sürpriz şekilde Nisa'nın karşısına çıkıyor. Kış Güneşi izleyenleri şimdi yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor. Peki Kış Güneşi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kış Güneşi bu hafta  yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geldi. Show TV ekranlarının beğeni ile izlenen dizisi Kış Güneşi, kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi konu alıyor. Kış güneşi 13.son bölümde Nisan babasını kurtarmak için Efe dahil herkese yalan söylemek zorunda kalıyor.  

Kış Güneşi bu hafta nefes kesen bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Kış Güneşi'nin son bölümünü izleyen izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Kış Güneşi 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak..

Haberin Devamı

Kış Güneşi 13.bölümde; Kazadan yaralı kurtulan Yakup bir anda Nisan'ın karşısına çıkar. Babası öldü sanan Nisan büyük bir şaşkınlık yaşamaktadır. Yakup, yurtdışına kaçırabilmek için Nisan'dan yardım ister. Nisan onu karşısında çaresiz görünce haline acır ve Efe dahil olmak üzere tüm sevdiklerine yalan söylemek zorunda kalır. Efe ve Nisan'In evlilik kararı alması ortalığı karıştırır.

KIŞ GÜNEŞİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

“Kış Güneşi”nin 12. bölümünde; kaçmaya çalışan Yakup ve Mazhar kaza geçirir.Mazhar’ın cansız bedeni bulunurken, Yakup’a ulaşılamaz. Leyla ise Efe’nin hareketlerinden şüphelenmeye başlamıştır. Yoksa Mete diye sevdiği oğlu, gerçekte Efemidir? Leyla kısa süre sonra şüphelerinde haklı olduğunu anlar. Yakup’un kızı olduğu ortaya çıkan Seda ise hem Nisan’dan hem de Sumru’dan geçmişin öcünü almaya kararlıdır. Mete’nin aslında Efe olduğunu ve Mete’nin öldüğünü öğrenmek Seda’nın intikam duygusunu daha da kamçılar. Efe artık yorulmuştur. Tek istediği başladığı yere yani Fatma’nın evine ve balıkçılık günlerine geri dönmektir. Nisan ise babasının katil olduğu gerçeği altında ezilirken bir yandan da Seda’nın karşısına çıkardığı Bora ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

KIŞ GÜNEŞİ 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

KIŞ GÜNEŞİ 13.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

SHOW TV’DEN KIŞ GÜNEŞİ İÇİN YENİ KARAR

Yapımcılığını Endemol Shine Turkey’in üstlendiği, başrollerinde Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız’ın bulunduğu ”Kış Güneşi” dizisi salı günleri saat 20.00’da izleyicisi ile buluşuyordu. Reytinglerde çok gerilerde kalan yapımda saat değişikliği yaşandı. Dizi artık 22.30’da ekrana gelecek.”Kış Güneşi” yeni bölümüyle salı 22.30’da Show Tv’de!

Kış Güneşi 14. bölüm fragmanı merakla bekleniyor..


OYUNCULAR

Şükrü Özyıldız – Efe/Mete
Aslı Enver – Nisan
Şenay Gürler – Leyla
Başak Parlak – Seda
Mahir Günşiray – Mazhar
Hakan Boyav – Kadim
Hakan Gerçek – Yakup
Berrak Kuş – Sumru
Gamze Süner Atay – Fatma
Mehmet Esen – İsmail
Buse Varol – Nadide
Emre Bulut – Burak
Okan Selvi – Reşat

BAKMADAN GEÇME!