Kırmızı kart gören oğlunu sahada dövdü

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı kart gören oğlunu sahada dövdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2003 02:41

Çaydamarspor'un antrenörü Necmi Gezmiş, kırmızı kart görüp hakeme saldıran futbolcu oğlu Onur'u saha ortasında dövdü. Dayak soyunma odasında da devam etti.

ZONGULDAK 1'inci Amatör Küme Gençler Ligi'nde oynanan Çaydamarspor-Köy Hizmetleri Spor futbol maçının 74'üncü dakikasında alışık olunmayan bir sahne yaşandı. Çaydamarsporlu Onur Gezmiş rakibine sert müdahalede bulunduğu için kırmızı kart görünce çıldırdı ve maçın hakemi İlker İşçi'nin üzerine yürüdü. İşte bu sırada devreye, aynı zamanda Onur'un babası olan, Çaydamarspor'un antrenörü Necmi Gezmiş girdi.

Gezmiş, hışımla girdiği sahada oğlunun kulağından tutarak saha kenarına getirdi. Bu arada yumrukla oğluna vurmaya devam eden antrenör baba, soyunma odasında da buna devam etti. Antrenörlüğü süresince sporcularına futbolun sadece bir oyun olduğunu söylediğini ifade eden Necmi Gezmiş, şunları söyledi: ‘‘Futbolcularıma ne olursa olsun 10 gol de yeseler hakeme karşı gelmemelerini, saygısızlık yapmamalarını söylüyorum. O anda yenik olduğumuz için çok sinirliydim. Oğlum böyle bir şey yapınca dayanamadım. Oğlum da olsa benim için farketmez. Zaten daha önce de bir futbolcum kırmızı kart görmüştü. Ben de sinirlerime hakim olamadım. Sahaya girdim. Oğlumu tartakladım. Soyunma odasında da dövdüm. Daha büyük bir olayın olmasını engelledim. Bir daha aynı terbiyesizliği yapsın yine döverim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!