Kırkağaç'ta kaza: 17 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kırkağaçta kaza: 17 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 00:24

MANİSA’nın Kırkağaç İlçesi’nde, dikkatsizlik nedeniyle işçileri taşıyan servis aracı ile otomobil çarpıştı. Kazada 17 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Soma’dan Kırkağaç’a giden ve kömür madenindeki işçileri taşıyan Süleyman Erguvan’ın kullandığı minibüs ile Akhisar istikametinden gelen Ramiz Ilgın’ın yönetimindeki otomobil tek şerit olan yolda dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Takla atıp ters dönen minibüste bulunan 15 kişi yaralanırken otomobilde bulunan Ramiz Ilgın ve Hafife Ilgın hurdaya dönen araçta sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık, AKS 110 ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans gönderilirken, araçta sıkışanlar itfaiyenin çalışmasıyla kurtarıldı. Kaza sonrası minibüste bulunan şoför Süleyman Erguvan (36) ve işçiler Sadık Akıncı, Mehmet Fındık (38), Hüseyin Fındık (45), Hafife Ilgın (44), Halil Dubar (39), Mehmet Turan (39), Hasan Hüseyin Akgül (22), Mustafa Ali Alın (37), Mehmet Göl (19), Sadık Akıncı (39), Halil İbrahim Fındık (24), Mustafa Dönmez (35), Ramazan Gül (29), Veysel Akyüz (38) yaralandı. Ambulansa taşınan yaralılar Kırkağaç ve Akhisar’da bulunan hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!