Kırıkkale’de esrar ve sahte altın

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale’de esrar ve sahte altın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2006 12:52

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri tarafından şehir merkezinde düzenlenen operasyonlarda esrar ve sahte altın ele geçirildi.

Haberin Devamı

Ekipler, bir ihbar üzerine Kırıkkale’nin Bahçelievler mahallesinde 34 yaşındaki Çavuş Baş'ın evine baskın düzenledi. Baş'ın üzerinde yapılan aramada, 650 gram kubar esrar, evinin bahçesi ile evinde de 50 gram toz ve kubar esrar ile birlikte 1 kuru sıkı tabanca ve şarjörü ile 2 MKE yapımı 7.65 mm. çapında mermi ele geçirildi. Çavuş Baş, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak, satın almak ve bulundurmak suçlarından işlem yapılarak sorgulamasından sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kırıkkale Cezaevi'ne konuldu.

Kırıkkale’nin Zafer Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuya sahte altın bozdurmak isteyen 28 yaşındaki Yaşar Canik de, yapılan ihbar üzerine 2 sahte bilezik ve 5 sahte çeyrek altınla suçüstü yakalandı. Sahte altın bulundurmak ve bozdurmak suçlarından işlem yapılan Y.C., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!