Kırgın Çiçekler dizisi 48. bölüm fragmanında şok eden haber!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler dizisi 48. bölüm fragmanında şok eden haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 14:42

ATV'nin heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Kırgın Çiçekler dizisinin 48. bölümünde Meral, annesinin intikamını almak için tehlikeye bulaşıyor. İşte Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanı ve dahası..

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanı ile ekrana geldi. Yeni bölümü Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler'de kız isteme merasimi yapılıyor. Meral, annesinin intikamını almak için tehlikeye atılıyor. Cemre ise hastanede. Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

 

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Kemal hakkında suç duyurusunda bulunan Eylül, Mesude öğrenince ne yapacak korkusuyla beklemektedir. Emel tarafından zorla hastaneye kapatılan Cemre, çaresizlik içindedir. Kızlar, Feride ile beraber Cemre'yi kurtarmak için harekete geçer. Meral, İhsan'ı hapse attırmak için delil peşindedir. Songül, okulu temsil etmek üzere yüzme yarışmasına seçilir. Kader, Banu'nun kira borçlarını ödemek için Güney'den yardım ister. Emel'in Cemre'yi hastaneye kapattığını öğrenen Nazan, Emel'i köşeye sıkıştırır…

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER'DE KUTSİ SÜRPRİZİ

Atv’nin ilgiyle izlenen dizisi Kırgın Çiçekler’in 42. bölümüne sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak katıldı.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor! Yayınladığı ilk günden bu yana büyük hayran kitlesine sahip olan dizinin 42. bölümüne ünlü sanatçı Kutsi damgasını vurdu. Sanatçının diziye konuk oyuncu olarak katıldığı bölümdeki yapatığı düet, çok konuşuldu.

BAKMADAN GEÇME!