Kiralık kadının aşkı öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kiralık kadının aşkı öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2002 01:55

İşçi genç, para karşılığı 3 gün birlikte yaşadığı kadına áşık oldu. Ayrılık saati gelen kadın gitmek isteyince çılgına dönen genç kemeriyle kendini astı.

İlginç olay Bayrampaşa'da meydana geldi. Rumen uyruklu Rusu Dimutrita (40) Türkiye'ye geldikten sonra para karşılığında erkeklerle birlikte olmaya başladı. Yaklaşık 2 yıldır Türkiye'de olan Dimutrita geçtiğimiz perşembe günü işçi Mehmet Altay (31) ile tanıştı. Altay, Dimutrita'yla 3 gün beraber olmak için pazarlık yapıp anlaştı. Altay, Rumen kadını çalıştığı yer olan Bayrampaşa'daki işhanına götürüp, bekár odasında beraber kalmaya başladı. Aradan 3 gün sonra Dimutrita baştan anlaştıkları gibi ayrılmak istedi. Ayrılma kararı üzerine çılgına dönen Mehmet Altay, gece boyunca alkol alıp Dimutrita'yla tartıştı.

Bekár odasına götürdü

Kendisinden ayrılmak istemediğini ve onu çok sevdiğini söyleyen Altay, saat 08.00 sıralarında Dimutrita'yı odasına kilitledi. Daha sonra ‘‘Aşkımıza ihanet ettin, dilerim bu dünyada iki yakan bir araya gelmez’’ dediği intihar notunu yazdı. Altay, çıkardığı kemerini boynuna geçirerek kendisini işhanının ikinci kat merdiven boşluğuna bıraktı. Sabah saatlerinde Dimutrita'nın çığlıkları üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, kadını kilitli odadan çıkarıp durumu polise bildirdi. Altay'ın cesedi Adli Tıp’a kaldırıldı, soruşturma sürüyor.

Bizim işimizde aşk olmaz

Mehmet Altay'ın ölümü üzerine gözaltına alınan Rumen kadın Rusu Dimutrita, verdiği ifadesinde Altay'la 3 gün beraber olduktan sonra ayrılmak istediğini ancak ayrılma kararından sonra çılgına döndüğünü söyledi. Altay'ın kendisine áşık olduğunu ve bu olayı erkeklik gururu yaptığını belirten Dimutrita, ‘‘Bizim işimizde aşk olmaz. Para kimdeyse biz onunlayız’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!