Kiralık dükkan kavgası: 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kiralık dükkan kavgası: 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2011 14:56

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, kiralık dükkan meselesinden dolayı iki aile arasında çıkan; bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Haliliye Mahallesi’nde meydana geldi. Yeşiltaş ailesi fertleri, kendilerinden kiraladıkları dükkanı boşaltan, ancak anahtarını vermediğini iddia ettikleri Tivsiz ailesi mensupları ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, iki ailenin yakınlarının katılımıyla bir süre sonra kavgaya dönüştü. Birbirlerine bıçak, taş ve sopa ile saldıran kalabalığın kavgası, ihbar üzerine bölgeye gelen polislerin müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavga sırasında bıçakla yaralanan İsmet Yeşiltaş, Mehmet Yeşiltaş ve Murat Tivsiz ile sopalara hedef olan İbrahim Yeşiltaş, Cuma Yeşiltaş ve Mesut Tivsiz ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, kavgaya karıştığı iddiasıyla bazı kişileri gözaltına alırken, çok sayıda sopa ve bıçağa da el koydu.

Yeni bir kavga ihtimaline karşı iki aile fertlerinin yaşadığı evlerin çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!