Kır Zincirlerini

Güncelleme Tarihi:

Kır Zincirlerini
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 15, 2005 16:31

Fransız sinemasında adını duyurduktan sonra Hollywood'a "açılan" Luc Besson'un senaryosunu yazdığı Kır Zincirlerini (Danny The Dog) hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla aksiyon filmlerinden hoşlananların ilgisini çekecek türden bir çalışma. Louis Leterrier'in yönettiği filmin başrollerinde Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins, Kerry Condon var.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

30 yaşındaki Danny, hayatını tefecilik yaparak kazanan Bart tarafından çok küçük yaşta alınmış ve bir ölüm makinesi gibi yetiştirilmiştir. Danny, Bart'tan başkasını tanımıyor ve onun öğrettiklerinden başka hiçbir şey bilmiyordur. Bart'ın borç verdiği müşteriler ödemede gecikince devreye Danny giriyor ve Bart'ın ona öğrettiği şekilde davranıp sorunu çözüp yeniden yeraltındaki mekanına geri dönüyor.

Ancak müşterilerden biri bir gün Bart'ı tuzağa düşürür. Danny ise çatışmadan sonra Sam ve üzvey kızı Victoria'nın konuğu olur. Danny, Barts'sız bir boşluğun içindedir. Sam ve Victoria, Danny’e sevginin ne olduğunu öğretirler. Bart bunu asla tadmasına izin vermemiştir.

Danny Bart’ın öldüğüne inanmaktadır ve yeni bir hayata adapte olması onun gibi sevgiye aç bir varlık için çok da zor olmaz.... Fakat Bart ölmemiÅŸtir ... « KöpeÄŸini » geri almak için döndüğünde Danny’nin eski ve yeni hayatı birbirine girer...Â
 
FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: Louis LeterrierÂ
Senaryo: Luc BessonÂ
Oynayanlar: Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins, Kerry Condon,
Scott Adkins
Resmi sitesi:
http://www.dannythedog-lefilm.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!